Tilbake til forsiden Det norske Twilight-forumet
Forumet for den norske Twilight-fansen
 
 HjelpHjelp   SøkSøk   MedlemslisteMedlemsliste   GrupperGrupper   RegistrerRegistrer 
 ProfilProfil   Private meldingerPrivate meldinger   Logg innLogg inn 
The World is Spinning
Gå til side 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Neste
 
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden -> Twilight-fanhistorier
Les forrige tråd :: Les neste tråd  
Forfatter Beskjed
Anipire
Medlem av Volturi


Registrert: 17.03.2009
Innlegg: 3579
Bosted: Skarnes

InnleggSkrevet: lø. 28 mars 2009, 00:11    Emne: The World is Spinning Svar med sitat

Denne historien er basert etter New Moon, men min egen versjon. Her drar Edward, og kommer ikke tilbake, slik han egentlig gjør, i hvertfall ikke med en gang ^^. Vil gjerne ha kommentarer på denne delen, før/om jeg legger ut en ny del Wink
________________________________________________


________________________________________________
Forord
________________________________________________

”Ikke prøv deg.” En høy faretruende stemme snakket til meg. Stemmen var mørk og skarp, som en advarsel. Jeg snudde meg og så inn i de mørkeste øynene jeg noen gang hadde sett. Solen hadde for lengst gått bak en sky, og det ble mørkere. Jeg slapp den lille flate metallstangen jeg hadde i hånden. Den traff asfalten med et klirr. Øynene og uttrykket hans ble overrasket, men kroppen var intakt av anstrengelse. Jeg hadde aldri trodd jeg ville få se han igjen. Han ble nok like overrumplet som meg. Jeg så på den sorte bilen bak meg. ” Når fikk du deg ny bil?” sa jeg trist og gløttet bort på det kjente ansiktet. ” Da jeg dro” svarte han i et sukk og skar en grimase mot meg. ” Hva er det?” Han flirte. ” Du er virkelig ikke deg selv, til og med lukten din er annerledes” sa han og grøsset seg. ” Skyldes vel sminken” unnskyldte jeg og smilte kort. Han så på bilen igjen. ” Når ble du så rebelsk at du stjal biler?”

_________-______________________________________
Kapittel 1 , Del 1: Kommer han tilbake? Nei.
_________-______________________________________
Han hadde dratt. Fjernet alt som minnet meg på han. " Det vil bli som om jeg aldri har eksistert" var det han hadde sagt før han dro.
Dette ble grunnlaget for avgjørelsen min. " Nå jenta mi, er du sikker på at du vil ha det svart?" Den mannlige frisøren stod og så på meg i speilet.
Jeg nikket og dro hånden gjennom det brune håret en siste gang før det ble sort. Serra kom inn døra og smilte. " Hei Bella" sa hun og satte seg i stolen ved vinduet.
Jeg smilte til henne gjennom speilet. Det kullsvarte håret hennes stod til alle kanter. Men på en annen måte formet de ansiktet hennes, ikke for rundt, men mer avlangt og smalt.
Frisøren kom med en lillafarget krem og begynte å smøre det inn i håret mitt. Da alt håret var dekket av denne kremlignende massen, satte han på noe plast, så fargen ikke skulle smitte over på hva det nå enn var jeg kunne komme borti. Serra så på meg og smilte kort. " Du, vil du være med meg og Brandon til Seattle til helgen? Vi har ikke vært der siden vi flyttet hit" sa hun med den lyse stemmen sin. " Kan jeg vel, det er lenge siden jeg var i Seattle selv" sa jeg og prøvde å la være å tenke på forrige gang jeg var i Seattle. En halvtime senere blafret det svarte nye håret mitt i vinden på vei til den gamle Chevyen. Serra gikk ved siden av med blikket festet på bilen. "Bella, når skal du bytte ut den greia der?" sa hun og sparket i dekket. Jeg trakk på skuldrene og satte meg inn.

" Denne passer deg" sa Serra og holdt frem en foundation. Jeg så usikkert på henne og tok den i mot. " Er du sikker?"
Vi stod i en kosmetikkbutikk i Seattle og fant ny sminke i mitt tilfelle. Serra så ironisk på meg og lo en lav latter. " Bella, hva har gjort deg så usikker?" Jeg kjente et stikk av smerte.
Du skulle bare visst hva, hadde jeg lyst til å si til henne. Men i stedet plukket jeg med meg to kullsvarte eyelinere og en ny mascara. Hun snøftet og betalte sitt. " Ikke noe svar nei" sa hun og ventet på meg utenfor.

______--________________________________________
Del 2: Gråter du? Tydeligvis
______--________________________________________

Jeg betalte og gikk ut etter henne. Brandon stod lent mot bilen og smilte til meg. Jeg smilte forsiktig tilbake og sukket.
Hver gang jeg så en gutt, uavhengig av utseendet, gikk tankene mine automatisk over til Edward.
Han som hadde lovet å bli hos meg helt til jeg ble gammel og gal. Men det løftet hadde han brutt.
” Det er til ditt eget beste” hadde han sagt til meg. Hadde han handlet til mitt eget beste, hadde han blitt i Forks.
” Bella, gråter du?” Brandon så forskrekket på meg. Serra så på meg gjennom bilvinduet.
” Tydeligvis” sa jeg og snufset lett. ” Skal vi dra” sa jeg og byttet tema. Serra nikket og satte seg inn ved siden av meg.
”Bella, svinger du innom her?” Serra pekte etter en liten stund. Jeg stoppet inntil veien og så på henne.
” Bli med a”. Hun gikk ut og lukket døra før hun gikk inn døra til tattoveringsstudioet. Jeg fulgte etter.

______---_______________________________________
Del 3: Vond smerte? God smerte
______---_______________________________________

De sorte veggene var dekt av forskjellige bilder og tegninger av tatoveringer. Serra gikk bort til disken og snakket med en kort mann i 20 årene. Det eneste håret han hadde, stod rett opp i en rød hanekam. Jeg gikk bort og stilte meg ved siden av henne. ” Du vil ikke ha en du og da?” Brandon kom gående inn døra. Han stilte seg til venstre for meg og lot blikket flakke mellom meg og Serra. Jeg ristet på hodet. ” Kom igjen, jeg har en, Serra tar en nå” sa han og geipet. Den lange stangen han hadde gjennom tungen glinset i lyset fra lampene i taket. Blikket mitt vandret til Serra igjen.
”Jeg har ikke penger” sa jeg unnskyldende. Brandon lo lavt og trakk en seddel opp av lommen. ” Jeg spanderer” sa han og viftet med fem hundre kroner. Jeg så rart på han.
”Kom igjen Bella” Serra dultet bort i meg og smilte lurt. Jeg sukket. ” Gjør det til to” sa hun og betalte. Serra fulgte etter mannen inn i en dør. Jeg hørte han snakke hele tiden, helt til hun kom ut igjen. Hun flirte og rakte ut tungen. Den lange stangen stakk ut midt på tungen hennes. ” Neste!” ropte en mørk mannestemme på innsiden av døra. Jeg svelget og gikk inn. Et blått lys i taket fikk det hvite rommet til å virke tannlegeaktig. Jeg satte meg og prøvde det jeg kunne å slappe av. ”Det gjør ikke vondt, du vil bare kjenne et stikk og så er det over”. Han beroliget meg og fant frem nye instrumenter. ” Du må kanskje rekke ut tunga?” sa han og smilte. Jeg stakk ut tungen og kjente det kalde jernet på begge sider. En lang nål kom til synet.

______----______________________________________
Del 4: Hull? Selvfølgelig
______----______________________________________

Hver muskel i kroppen spente seg igjen. Han merket det og sukket. ” Du må slappe av” sa han og senket nålen og så meg inn i øynene. Jeg trakk pusten dypt og slappet av igjen. Han hevet nålen og satt spissen mot tunga. En svak smerte skar igjennom tunga mi da spissen var igjennom. Men smerten var ikke vond. Den var behagelig. Akkurat da spissen skar igjennom tunga, var alle andre vonde tanker borte. Det eneste jeg ellers tenkte på, var ute av hodet mitt. Han skrudde på to kuler og smilte ” Det var ikke så ille” sa han som om jeg var en liten unge. Jeg smilte og tok i mot et skyllemiddel. ”Skyll hver kveld før du legger deg og spis mye is” sa han og gikk bak meg.

Brandon satte seg opp i pickupen. Serra gikk rundt på andre siden og satte seg inn i passasjersetet ved siden av meg. ” Geip” sa Serra og geipet til meg. Jeg geipet og begynte å le. For første gang siden Edward hadde dratt, klarte jeg å le. Å le på ekte. Ikke falsk som jeg hadde måttet når noe var gøy fordi andre mente det var gøy. Vi hørte Brandon le høylytt utenfra.


______-----_____________________________________
Del 5: Likhet? Uten tvil.
______-----_____________________________________


Jeg snudde meg før jeg startet bilen og så de skinnende hvite tennene hans i et glis. I et øyeblikk minnet han meg om Emmett slik han stod og lo. Ikke utseendemessig, men størrelse og hvordan han var. Av en eller annen grunn ble jeg ikke lei meg. Jeg snudde meg mot Serra og så inn i de gylne øynene hennes. Hun kunne vært en blanding mellom Alice og Rosalie, slik hun så ut. Hun hadde samme farge på øynene, sort hår som Alice, men lengden på håret til Rosalie. Hun så inn i de tomme øynene mine.
” Bella, du gjør de ’bli borte’ greiene igjen” sa hun og pirket forsiktig på armen min. ” Hæ?” sa jeg og så på henne. Hun himlet med øynene og smilte. ” Skal vi dra, kanskje?” sa hun og så, gjennom vinduet mellom setene, hvordan broren satt. Han ventet bare på å få komme inn i hus igjen. Han så ikke ut til å fryse eller noe sånt, bare å kjede vettet av seg der han satt på lasteplanet med ryggen vendt mot oss.


______------____________________________________
Del 6: Jake? Hva skjer?
______------____________________________________

” Hadde du det fint i Seattle?” spurte Charlie fra stuen da jeg kom hjem. Jeg svarte ikke, bare gikk opp på rommet mitt som vanlig. Etter en stund gikk jeg ned og fant meg litt isvann. Det kalde vannet fløt rundt i munnen min før det rant ned i halsen. Det var igjen en isbit i glasset. Forsiktig fisket jeg den opp uten å la metallet jeg hadde gjennom tunga berøre glasset. Isbiten seilte rundt på tunga og traff kinnet mitt på innsiden. Plutselig stod han i døra. Han lente seg mot karmen og så på meg.
” Hvordan har du det?” sa han og puttet hånda i lomma. Det gikk lettere å prate om det nå, ett år etter han hadde dratt. Men, for et halvt år siden, før Jacob hjalp meg, hadde jeg ikke klart å tenke på å snakke om det en gang. Men nå, nå som Jacob hadde hjulpet meg, gikk det bedre, mye bedre. Men jeg tenkte fortsatt på dem. Alle sammen. Ja, til og med Rosalie. Men nå var Jacob lei meg og. Han ville være mer enn en venn. Mer enn bare bestevenn. Men jeg var ikke klar ennå. Og når det gjaldt ham, ville jeg aldri bli helt klar. Han visste alt. En ulempe for min del. Så da han fikk beskjeden om at jeg ikke ville bli noe annet enn venner, ble han skuffet. Han var fortsatt venner med meg, men ikke på samme måte som før. Hver gang jeg ringte og spurte om vi skulle finne på noe, hadde han andre planer. Etter en del ganger, ga jeg opp å ringe han. Så da satt jeg der, uten å gjøre noe. Minnene hadde ikke kommet opp med det første, og heller ikke med den samme smerten heller. ” Bella?” sa en stemme plutselig langt borte.

______-------___________________________________
Del 7: Hva skjer Jake?
______-------___________________________________

” Bella?” sa han igjen, denne gangen forsiktig. Jeg fokuserte på stemmen hans igjen. ”Hva?” sa jeg og satte meg ned ved bordet. Han droppet spørsmålet og fant noe annet å si. ” Jo, Jake ringte i stad” sa han og smilte. Jeg stivnet. Hva ville han nå? Han hadde jo unngått meg i ukevis. Hvorfor skulle han plutselig ville ringe nå? Charlie ga meg telefonen og gikk ut av kjøkkenet. Jeg svelget og tastet nummeret til Jacob.” Hallo?” stemmen til Billy var hes som vanlig da han svarte. Jeg nølte et sekund og trakk pusten. ” Hei Billy, det er Bella”. Stemmen min var lav og rolig. ” Å hei Bella, du skal få snakke med Jacob” sa han og stemmen ble borte. Etter to sekunder hørtes den ivrige stemmen til Jake. ” Hei Bella!” sa han blidt. ” Hva vil du?” spurte jeg, litt for kaldt mot han. Han reagerte tydelig på hvordan jeg snakket. Han sukket og fortsatte. ” Jeg vet jeg har unngått deg, og det har vært vanskelig” sa han og stoppet et øyeblikk. ” Men jeg ville det ikke”. Han hørtes overbevisende ut. ” Fordi?” sa jeg kjølig. Jeg ville vite hvorfor han ikke hadde ringt, hvorfor han hadde latt hullet inni meg vokse større for hver dag han ikke hadde gitt meg to minutter av dagen sin. Jeg fikk ikke svar av han med det samme. Det virket som om det ikke var noen i den andre enden. Et stort brak og høy knurring ble plutselig hørbart i den andre enden. Jeg stirret forvirret på telefonen og tok den mot øret igjen. Nå var det ikke bare knurring. Det var bjeffing og høye hyl.


______--------__________________________________
Del 8: Hva skjer i La Push for tiden?
______--------__________________________________

” Pappa, hva har skjedd nede på La Push?” spurte jeg da Charlie kom inn på kjøkkenet etter at jeg ikke hadde snakket på ti minutter. Han så forvirret ut. ” Jacob har da ingen hund?” spurte jeg og reiste meg fra stolen. Charlie ristet på hodet. ” Så rart” sa jeg og grøsset. Noe var galt. Veldig galt. Jeg bestemte meg for å dra dit. Den gamle pickupen skranglet på vei ned til La Push. Det var uvanlig stille. Jeg svingte opp mot Billy og Jacobs hus og stoppet. Forsiktig gikk jeg ut av bilen og bort til døra. ” Hva gjør du her?” en stemme bak meg fikk meg til å skvette rundt. Det var Jacob. Men han var større. Og alt det lange sorte håret var borte. Nå var han kortklipt. Men han var ikke alene. Bak han stod tre store gutter og en enda større mann. Jeg grøsset. De så ut som forvokste tenåringsgutter.

______---------_________________________________
Del 9: Har du fått deg hund?
______---------_________________________________

De så ut som brødre. Alle like kortklipt, bare med ulik høyde. Den høyeste av dem gikk noen steg nærmere meg, Jake og trappen. Men han stoppet og frøs til da en lav lyd, nærmest ett knurr, kom fra den høye mannen bakerst. Jeg stivnet og. Aldri hadde jeg hørt et menneske knurre på den måten. Jeg rettet oppmerksomheten mot Jacob igjen. ” Har du klipt deg?” sa jeg og lot spørsmålet hans gå forbi. Det vanlige glade uttrykket hans var nå trukket opp i en irritert, ja nærmest sint mine. ” Hva gjør du her?” spurte han kaldt igjen uten å svare på spørsmålet mitt. Jeg så merkelig på han. Det for kaldt nedover ryggen min et øyeblikk. ” Jeg fikk jo ikke noe svar på telefonen” sa jeg like kaldt og stirret inn i de mørke øynene hans. ” Hva har skjedd, har du fått deg hund eller?”

______----------________________________________
Del 10: Drittsekk av en venn
______----------________________________________

Fortsatte jeg og så på han. Øynene hans så forvirret ut, før ansiktet hans strammet seg. ” Hund, hvor har du fått det fra?”. Han hørtes litt nervøs ut. Jeg utnyttet øyeblikket. ” Ja, jeg hørte bjeffing og ul da jeg du tok telefonen i sted” sa jeg og hevet øyenbrynet, nå mindre redd. Han stivnet og rygget. ” Det er best du drar” sa han og flyttet seg så jeg kunne gå forbi han. Men jeg nektet. ” Nei, jeg vil vite sannheten” sa jeg og så med et egenrådig blikk. Jeg la armene i kors og så på han.

Det tok ikke lang tid før jeg satt i bilen. Jeg hadde ikke gått selv, teknisk sett. Jeg hadde blitt løftet dit, av Jacob. Han hadde ikke fortalt meg alt, bare at en ulveflokk hadde holdt til ved huset da jeg hadde ringt. Det passet jo til bjeffingen og hylingen, men ikke det store braket. Jacob hadde ikke svart på hva det var, det var da han bare løftet meg ned til bilen og gikk tilbake til huset.

Jeg geipet gjennom vinduet til han og kunne skimte piercingen jeg hadde i tunga, før jeg startet bilen og kjørte irritert vekk fra La Push. Til helvete med Jacob, sa jeg sint til meg selv da jeg kjørte hjem igjen. Da bilen stoppet utenfor huset, vurderte jeg å dra til Serra. Jeg trengte noen å prate med, nå som hullet inne i meg hadde vokst. Det gjorde avgjørelsen lettere. Jeg satte bilen i andre og kjørte ned til andre enden av gata. Det store beige huset til Serra og Brandon lyste opp i nattemørket foran meg. Jeg vred om nøkkelen og åpnet bildøra for å gå ut. En stor hånd stoppet meg for å åpne den. Jeg hadde ikke lagt merke til de tre guttene, eller mennene før nå. De sto på hver sin side av pickupen. Jeg fikk en ekkel følelse av deja vu. Men denne gangen visste jeg at jeg ikke ville bli reddet. Og det, skremte meg.

______-----------_______________________________
Del 11: Deja vü
______-----------_______________________________

” Hei du, hvor’ska du a?”. Gutten på siden min flirte og lot hendene hvile på vinduskanten. ”Et sted du ikke skal” sa jeg frekt og lukket vinduet. Men jeg tenkte ikke på dørlåsen. Han åpnet bildøra og ventet på at jeg skulle gå ut. Da jeg ikke viste noen spesielle tegn på å følge hans vilje, tok han tak i armen min og dro meg ut. De to andre guttene kom opp på siden hans og flirte. De hvite tanngardene lyste mot meg og øynene boret seg inn. Jeg rygget mot trappen bak meg og kjente etter hvert det første trappetrinnet. Den høye mørkhårede steg fram fra trioen og strakte seg frem for å dra meg opp. Men han fikk ikke tatt på meg før han falt bakover og en fotball trillet ved siden av han. Jeg så forvirret på han og så over hodet mitt. En høy gutteskikkelse stod i døra og var på vei ned til meg. ” Hallo Bella” sa Brandon rolig og hjalp meg opp. Jeg smilte takknemlig og fulgte etter han inn. ” Du aner ikke hvor redd jeg holdt på å bli” sa jeg og pustet ut da jeg satt sammen med Serra og Brandon i den røde stua i andre etasje. ” Tviler ikke” sa Serra og lo lavt. Så ironisk, tenkte jeg og grøsset. Hvordan gikk det an å le av en slik situasjon? Som om hun hadde hørt tankene mine, svarte hun på spørsmålet. ” Unnskyld at jeg ler, men det er litt komisk det med den fotballen”. Jeg tenkte på uttrykket til gutten, eller mannen, da han fikk fotballen i magen. Det var en blanding av forvirring og smerte i ansiktet hans. Jeg flirte og stirret inn i peisen foran meg.

______------------______________________________
Del 12: Cross?
______------------______________________________

”Blir du med å kjøre cross i natt?” spurte Serra plutselig. Jeg skvatt da hun brøt stillheten. ” I natt? Hvorfor ikke vente til i morgen?” sa jeg usikkert. Brandon smilte. ”For det er om natten ingen bryr seg” sa han og dultet vennskaplig borti Serra. Jeg tenkte over det en stund. Cross. På natten. Det rimte bare ikke i hodet mitt. ” Hvor hen da?” spurte jeg for å få satt sammen bitene. Ikke at det gjorde noe hvor eller når. Men tanken på å kjøre cross om natten, i mørket, gjorde meg ivrig og skremt på samme tid. Tanken på å kjøre inn i noe for så å havne på sykehus, igjen, gjorde tanken på å kjøre mindre attraktiv. Men å kjøre om natten, når ingen kunne se oss, eller høre oss, ville vært fantastisk. Bare leve i sin egen verden noen få minutter. Serra sukket før en pute traff hodet mitt. ” Hva?”. Jeg vekslet blikket mellom Brandon og Serra. ”Du gjorde de greiene igjen” sa hun og stirret tomt ut i luften for å etterligne. Jeg himlet med øynene og flirte. ”Ok, jeg blir med” sa jeg og lot hendene falle ned i fanget mitt.


______-------------_____________________________
Del 13: Mellomspill
______-------------______________________________
” Jeg er hjemme” sa jeg høyt da jeg hadde parkert pickupen utenfor. Charlie satt i stua og så på en fotballkamp mellom Chicago og Los Angeles. Han snudde seg og så rart på meg. ” Hei Bells, hvordan var det hos Serra?”. Jeg smilte og trakk på skuldrene. ”Som vanlig” svarte jeg og kneppet av meg jakka. ”Jeg går opp og leser til prøven i morra” sa jeg og gjespet for å overtale han til ikke å motsi meg. Han nikket og snudde hodet mot TV-en. Det knirket i trappen da jeg gikk opp. Jeg lukket døra inn til rommet bak meg. Men det tok ikke lang tid før Charlie kom opp heller. Døra åpnet seg og Charlie titte inn. Jeg hørte døra lukke seg igjen. En annen dør lukket seg og ikke lenge etter snorket det godt i naborommet. Jeg gikk bort til vinduet og klatret ut. Det var så lite grasiøst som det kunne blitt, men jeg bråket i hvertfall ikke.

______--------------________________________________
Del 14: Svart cross
______--------------________________________________

”Slapp av” sa Brandon og la hendene sine på skuldrene mine. Musklene mine spente seg og jeg stivnet. Raskt fjernet han dem og tok et steg fra meg. ” Det går bra” sa jeg og slappet av igjen før jeg la hendene på styret. Han smilte og gikk bort til sykkelen sin. Serra satt allerede på den neongrønne sin. Brandon satt seg opp på den gule kraftige sykkelen og sparket den i gang. De tittet tilbake på meg som satt på den svarte. Etter det de hadde vist meg, skulle jeg nok klare å få i gang denne greia. Sykkelen brummet med en gang jeg hadde fått sparket den i gang. ”Bare gjør som jeg viste deg” sa Brandon og smilte. Forsiktig vred jeg på gassen og på mirakuløst vis gikk sykkelen framover. Den jobbet seg sakte forbi Brandon og mot Serra som hadde stått fremst. Det eneste lyset som kunne sees, var lyset fra lyktestolpene i byen noen hundre meter bortenfor. Sletten vi stod på, hadde en tynn skogskorpe før den møtte byen Forks igjen. Jeg vred gassen enda litt til og merket at farten økte. Men nå var jeg ikke alene. Brandon og Serra var på hver sin side av meg nå, før de gasset på og forsvant inn i skogen.


______---------------____________________________
Del 15: Bombe?
______---------------____________________________

Trærne tettet seg sammen før vi kom ut på en åpen slette igjen. Bare at denne kjente jeg igjen, selv i nattens mørke. Vi var i La Push. Serra og Brandon slakket av og alle tre syklene kom nådde samme fart. ” Førstemann til stranda” sa Serra høyt og raste fra oss. Brandon gasset opp og var like i hælene på henne. Men da jeg skulle gjøre det samme, hoppet den fremover på en ukontrollert måte. Det tok en stund før jeg forstod hva som skjedde. Jeg mistet kontrollen. Sykkelen raste med meg på nedover mot der Serra og Brandon hadde stoppet. De hadde parkert syklene og gikk og vadet. Plutselig traff noe meg. Det traff meg med en så stor kraft at både jeg og sykkelen tippet. Uten å helt oppfatte situasjonen, lå jeg plutselig ved siden av en gutt. En gutt jeg ville ha kjent igjen på en mils avstand.

______----------------____________________________
Del 16: Sammenstøt
______----------------____________________________


”Hei Jake, hva skjer?” sa en stemme rett etter sammenstøtet. Jeg stirret på Jacob. Han så forvirret på meg og reiste seg. Men ansiktet hans mørknet da de to andre guttene kom etter. På stranden kunne jeg høre Brandon banne og snudde hodet for å se etter dem. Men han var borte. Bare Serra stod det og trakk på skuldrene. Hun begynte sakte å trille sykkelen oppover bakken mot meg. Da det to guttene som var i følge med Jake kom fram, kunne jeg så vidt kjenne dem igjen fra den gangen jeg hadde vært hos Jake. De var digre! Hadde jeg ikke visst bedre, ville jeg trodd at de hadde gått på hormonbehandling eller noe sånt. Jake rettet seg opp og så ned på meg. ” Hva skjedde?” spurte Quil, en av guttene som hadde slått følge med han. Jake’s tenner klappet sammen. ” Jeg så henne ikke før hun var rett foran nesa på meg” sa han mellom sammenbitte tenner som om det var en flau ting å si. De to guttene lo før de snudde ryggen til og gikk inn i skogen igjen. Jake så etter dem, før han rettet oppmerksomheten mot meg og strakte frem en hånd. ”Jeg klarer meg selv” sa jeg surt og reiste meg opp med sykkelen som støtte. Han snøftet, snudde seg og løp inn i skogen etter de to vennene sine.

_____-----------------____________________________
Del 17: Hemmeligheter?
_____-----------------____________________________

Serra stirret skrekkslagent etter dem. ” Er du okey?” sa hun og så over meg og sykkelen. Jeg nikket og børstet vekk noe vått gress. Hun fortsatte. ” Hvordan klarte han det? Han løp rett inn i deg, uten å skade seg!”. Hun snakket i et sett om hvor utrolig heldig han må ha vært. ” Hvor ble det av Brandon?” avbrøt jeg henne midt i en setning. Hun stoppet ordflommen og trakk på skuldrene.
” Han stakk med en gang han fikk se.. ehm.. han fyren og vennene hans”. Jeg så mistenksom på henne. ”Okei” svarte jeg og nikket før jeg reiste opp crosseren igjen. ”Kom, vi stikker, vi er i La Push, et område jeg helst vil holde meg unna for tiden” svarte jeg og sparket i gang crosseren. Serra kom opp på siden av meg etter en stund. Da vi kom til sletten igjen, stod Brandon der. Han sparket den i gang da han så oss komme og slo følge. Ved huset til Serra og Brandon stod pickupen min. Jeg stoppet sykkelen og satte den inntil husveggen. Brandon kom bort. ”Hvor brant det?” spurte jeg og smilte av min egen spøk. Han så usikkert ned på meg. ” Så du la merke til det ja”, sa han og så tenkende ut en stund før han fortsatte. ”Vel, jeg skal være ærlig med deg” sa han og stoppet. Han snudde kroppen mot meg. ” Her en dag kjørte jeg i La Push med crosseren også, ja jeg møtte på det krypet. Skikkelig ekkel var han” avsluttet han og trakk på skuldrene. Men måten han sa det på fikk meg til å stusse. Av en eller annen grunn klarte jeg ikke å tro han. Plutselig kom Serra raskt bortover. ” Før jeg glemmer det, kan vi sitte på med deg i morra? Bilen er gåen” sa hun og satte opp en grimase. Jeg nikket og satte meg inn i pickupen. Den startet med en gang og rullet sakte nedover mot Charlie’s hus.

Charlie sov da jeg kom inn på rommet mitt igjen. Den høye snorkingen hans var like jevn som den hadde vært da jeg dro. Jeg la nøklene på pulten og gikk i seng.
_________________
"You cant trust a vampire. Trust me"
- Edward Cullen
_______________________________
All alone
Skinnet bedrar
And they say no two snowflakes are ever alike
The world is spinning
New times


Sist endret av Anipire lø. 18 april 2009, 03:21, totalt endret 14 ganger
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren MSN Messenger-adresse
Line
På flukt fra Volturi


Registrert: 17.11.2008
Innlegg: 1110
Bosted: Forks^^ (stjørdal)

InnleggSkrevet: lø. 28 mars 2009, 18:26    Emne: Svar med sitat

Fortsett Very Happy
_________________
"Let's hunt."
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding
hanneeeW
Medlem av Volturi


Registrert: 07.01.2009
Innlegg: 4642
Bosted: Oslo 8)

InnleggSkrevet: lø. 28 mars 2009, 19:03    Emne: Svar med sitat

vil vite mer fortsette ;D
_________________


--
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post MSN Messenger-adresse
Anipire
Medlem av Volturi


Registrert: 17.03.2009
Innlegg: 3579
Bosted: Skarnes

InnleggSkrevet: lø. 28 mars 2009, 19:25    Emne: Svar med sitat

EDIT: Nå har jeg bestemt at jeg skal legge ut en oversikt over hvor hver kapitteldel/hvert kapittel ligger. På slutten av hvert kapittel vil jeg samle opp alle delene og legge de i samme tråd Wink

Kapittel 1: side 1
Kapittel 2: side 5 ->8

_________________
"You cant trust a vampire. Trust me"
- Edward Cullen
_______________________________
All alone
Skinnet bedrar
And they say no two snowflakes are ever alike
The world is spinning
New times


Sist endret av Anipire lø. 09 mai 2009, 17:33, totalt endret 2 ganger
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren MSN Messenger-adresse
hanneeeW
Medlem av Volturi


Registrert: 07.01.2009
Innlegg: 4642
Bosted: Oslo 8)

InnleggSkrevet: lø. 28 mars 2009, 19:42    Emne: Svar med sitat

yaaaaaay ;D;D;D
_________________


--
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post MSN Messenger-adresse
Annonsør


Skrevet: i dag    Emne:  

Til toppen!
Anipire
Medlem av Volturi


Registrert: 17.03.2009
Innlegg: 3579
Bosted: Skarnes

InnleggSkrevet: lø. 28 mars 2009, 23:16    Emne: Svar med sitat

Her kommer en del til Wink Sorry for sent svar, men alt ble borte -.-

* Delen er flyttet til første innlegg*
_________________
"You cant trust a vampire. Trust me"
- Edward Cullen
_______________________________
All alone
Skinnet bedrar
And they say no two snowflakes are ever alike
The world is spinning
New times


Sist endret av Anipire ma. 30 mars 2009, 21:40, totalt endret 1 gang
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren MSN Messenger-adresse
Christine
Tørst vampyr


Registrert: 26.02.2009
Innlegg: 51

InnleggSkrevet: sø. 29 mars 2009, 00:14    Emne: Svar med sitat

Gleder meg til å lese mer.
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding MSN Messenger-adresse
hanneeeW
Medlem av Volturi


Registrert: 07.01.2009
Innlegg: 4642
Bosted: Oslo 8)

InnleggSkrevet: sø. 29 mars 2009, 02:15    Emne: Svar med sitat

så gøy ;D vi ha mer så glede seg til mer ;D
_________________


--
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post MSN Messenger-adresse
Anipire
Medlem av Volturi


Registrert: 17.03.2009
Innlegg: 3579
Bosted: Skarnes

InnleggSkrevet: sø. 29 mars 2009, 02:19    Emne: Svar med sitat

^^ Kommer nok mer snart ^^ Har fått feelingen x )
_________________
"You cant trust a vampire. Trust me"
- Edward Cullen
_______________________________
All alone
Skinnet bedrar
And they say no two snowflakes are ever alike
The world is spinning
New times
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren MSN Messenger-adresse
hanneeeW
Medlem av Volturi


Registrert: 07.01.2009
Innlegg: 4642
Bosted: Oslo 8)

InnleggSkrevet: sø. 29 mars 2009, 02:26    Emne: Svar med sitat

yeey feelingen er tilbake ;D<3
_________________


--
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post MSN Messenger-adresse
Anipire
Medlem av Volturi


Registrert: 17.03.2009
Innlegg: 3579
Bosted: Skarnes

InnleggSkrevet: sø. 29 mars 2009, 02:28    Emne: Svar med sitat

Very Happy Wink
_________________
"You cant trust a vampire. Trust me"
- Edward Cullen
_______________________________
All alone
Skinnet bedrar
And they say no two snowflakes are ever alike
The world is spinning
New times
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren MSN Messenger-adresse
_peggie
Vampyr med evne


Registrert: 20.01.2009
Innlegg: 2886
Bosted: Trondheim

InnleggSkrevet: sø. 29 mars 2009, 19:16    Emne: Svar med sitat

Dritbra! Skriv mer! Very Happy
_________________
<i> When you can live forever, what do you live for? <3 </i>
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding MSN Messenger-adresse
Anipire
Medlem av Volturi


Registrert: 17.03.2009
Innlegg: 3579
Bosted: Skarnes

InnleggSkrevet: sø. 29 mars 2009, 19:22    Emne: Svar med sitat

Kommer en del om ca en time Wink har skrevet noe nå, men må spise først Wink
_________________
"You cant trust a vampire. Trust me"
- Edward Cullen
_______________________________
All alone
Skinnet bedrar
And they say no two snowflakes are ever alike
The world is spinning
New times
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren MSN Messenger-adresse
hanneeeW
Medlem av Volturi


Registrert: 07.01.2009
Innlegg: 4642
Bosted: Oslo 8)

InnleggSkrevet: sø. 29 mars 2009, 19:23    Emne: Svar med sitat

yaay!!Very Happy

gleder emg ;D
_________________


--
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post MSN Messenger-adresse
Anipire
Medlem av Volturi


Registrert: 17.03.2009
Innlegg: 3579
Bosted: Skarnes

InnleggSkrevet: sø. 29 mars 2009, 20:21    Emne: Svar med sitat

Okei, det blir nok litt seinere x ) Om et kvarter kommer det mer Winkx )
_________________
"You cant trust a vampire. Trust me"
- Edward Cullen
_______________________________
All alone
Skinnet bedrar
And they say no two snowflakes are ever alike
The world is spinning
New times
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren MSN Messenger-adresse
Vis innlegg fra:   
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden -> Twilight-fanhistorier Alle tidspunkter gjelder for tidssonen GMT + 1 time (norsk tid)
Gå til side 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Neste
Side 1 av 9

 

Gå til:  
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke svare på tråder
Du kan ikke endre dine egne innlegg
Du kan ikke slette dine egne innlegg
Du kan ikke stemme ved avstemninger


SwiftBlue Theme created by BitByBit
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Rapporter misbruk

Søk blant norske bedrifter på io.no