Tilbake til forsiden Det norske Twilight-forumet
Forumet for den norske Twilight-fansen
 
 HjelpHjelp   SøkSøk   MedlemslisteMedlemsliste   GrupperGrupper   RegistrerRegistrer 
 ProfilProfil   Private meldingerPrivate meldinger   Logg innLogg inn 
Vampyr barna
Gå til side Forrige  1, 2, 3 ... 62, 63, 64, 65  Neste
 
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden -> Rollespill og vandrehistorier
Les forrige tråd :: Les neste tråd  
Forfatter Beskjed
Renesmee
Rolig vampyr


Registrert: 23.05.2009
Innlegg: 2262
Bosted: Bodø

InnleggSkrevet: to. 29 april 2010, 15:58    Emne: Svar med sitat

"Mamma!" ropte Connie og løp mot meg. "Hva er det?" spurte jeg da hun slang seg i armene mine. "Kan jeg gå på skole?" spurte hun. "Skole... nei, det går nok ikke..." sa jeg. Hvorfor ville hun gå på skole. "men Jen og Turk får lov!" klagde hun. hæ? "Skal de gå på skole?" spurte jeg forundret. Hun nikket ivrig på hodet.

Mihaela fortalte meg om skole Ideen. "Det høres så bra ut!" sa jeg om smilte. "Så, Connie blir med?" spurte hun. "Ja, hun har nokk kjempelyst" sa jeg og smilte. Da kom Connie løpende sammen med Turk. "Jen er borte!" ropte de i kor. "Hva?!" spurte Mihaela stemmen en blanding av sinne og bekymring. "Hvor er hun" spurte hun og så seg fortvilet rundt. "Vi leker gjemsel!" ropte Connie og fniste. "Så hun har gjemt seg!" sukket Mihaela lettet. Ungene fniste og løp for å finne jen.
_________________


I love you, too, Momma. We’ll always be together!
Loch ness monster :3
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding MSN Messenger-adresse
Caroline
Rebelsk vampyr


Registrert: 23.04.2009
Innlegg: 1397
Bosted: En vakker dag på Hugh Dancy sitt ansikt

InnleggSkrevet: fr. 30 april 2010, 09:26    Emne: Svar med sitat

Å takk, Gud! Jeg trodde jeg kom til å få hjertestopp. Renesmee gliste og nikket mot døra. Jeg så forvirret på henne. "De må jo ha skolesaker!" lo hun og jeg lo med. Vi tok med oss bankkortene våre og gikk ut og satte oss inn i bilen min - en lyseblå bobble som jeg var helt forelsket i. Vi kjørte inn mot Seattle først og gikk inn i en butikk. Vi tittet litt på penaler og sånt først, og jeg fant et grått et til Turk og et lyselilla et til Jen. De var ganske vanlige, men jeg tenkte at siden de modnet så fort ville de sikkert ikke ha spiderman og prinsesse-penal så alt for lenge uansett. Renesmee plukket et rosa penal med glitter på til Connie før hun pep litt over noen steiner hun fant på salg. "Hun vil elske disse!" gliste hun og la de sammen med penalet. Det var en del sekker her også, så vi tittet litt på dem men ingen falt i smak. Vi tok med noen blyanter og andre skolesaker og betalte for det før vi gikk inn i en slags veskebutikk. Der inne fant vi en del sekker vi likte - utvalget var utrolig stort der! Renesmee kjøpte en svart Hello Kitty-sekk med litt sølvglitter på og Hello Kitty på forlomma mens jeg valgte en helt svart en til Turk og med masse fargerike striper på til Jen.
_________________
hehe jeg stjal avataren den er ikke min jeg er ikke flink med photoshop
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post MSN Messenger-adresse
Renesmee
Rolig vampyr


Registrert: 23.05.2009
Innlegg: 2262
Bosted: Bodø

InnleggSkrevet: fr. 30 april 2010, 14:26    Emne: Svar med sitat

Vi lo hele veien hjem. vi snakket og de teiteste ting mens Mihaela kjørte i 200 km i timen. Vi nermet oss forks da vi la merke til noe som spramg ved siden vår i skogen. Mihaela stoppet bilen og jeg sprang ut. jeg viste hvem det var. "Connie, kom hit nå!" Connie gikk sakte ut av skogen og stilte seg ved siden min. "Du å Jacob!" sa jeg irritert. Jacob stilte seg i skogkanten og vinket til Connie. jeg latet som om jeg ikek så det. "Connie, lekte ikke du med Jeg og Turk?" spurte jeg. "Nei... de gikk!" sa hun forsvarende. "Så du bestemte deg for å leke med Jacob?" spurte jeg videre. Hun ristet ivrig på hodet.
"hei, det er ikke no galt i det" sa Mihaela og så på meg. Hvordan kunen hun si det! "Vil du ikke at Connie skal være glad?" spurte hun. Jeg så ned på min lille Connie som gliste til Jacob. "Hun er trygg hos meg" sa jacob overbevisende. "nei vell da..." sukket jeg. "bare gå å lek med Jacob" sa jeg matt og snudde meg mot bilen. "Gla i deg mamma!" ropte Connie før hun forsvant inn i skogen. Mihaela tok honden min.
_________________


I love you, too, Momma. We’ll always be together!
Loch ness monster :3
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding MSN Messenger-adresse
ROBsessed
Medlem av Volturi


Registrert: 07.07.2009
Innlegg: 4207
Bosted: Forks/Nesoddtangen

InnleggSkrevet: lø. 01 mai 2010, 17:42    Emne: Svar med sitat

Roxanne

Jeg overhørte samtalen til Mihaela og Carlisle, så jeg smøg meg inn for å avbryte. "Jeg lurte på - hvis jeg får lov - om jeg kan lære dem i mat og helse?" Carlisle smilte og så på Mihaela. Hun smilte og nikket, "ja, det hadde vært kjempefint." "Takk," sa jeg og gikk bort til Esme.
Nå var det tid for å jakte. "Jeg går å jakter jeg, så drar jeg hjem etterpå. Jeg må sette på plass møbler og sånn," forklarte jeg henne. "Jaja, og bare kom tilbake når du føler for det!" Hun ga meg en klem og jeg løp ut.
Det tok ikke lang tid å spore opp en puma. Livretten min. Med et slag mot hodet lå den bevisstløs foran meg og jeg satte i å spise med en gang. "Visste ikke at pumaer kunne smake så godt, bedre enn jeg noen gang har smakt før," mumlet jeg til meg selv og sparket liket utfor en skrent.
Nå var det på tide å komme seg tilbake og innrede huset.
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Besøk hjemmesiden til brukeren
Renesmee
Rolig vampyr


Registrert: 23.05.2009
Innlegg: 2262
Bosted: Bodø

InnleggSkrevet: lø. 01 mai 2010, 19:40    Emne: Svar med sitat

"Jacob, Jacob, jacob! hva er galt med han!" knurret jeg i bilen på vei hjem. "det er ikek hans feil!" sa Mihaela for sikkert hundrede gang. "Nei vell!" sukket jeg og foldet hendene over brystet. jeg satt og så surt ut av vinduet helt til vi kom hjem.
"vet du hva?!" sa Mihaela bestemt. "Nå går vi og jakter!" det var vanskelig og være sur i nerheten av henne. Jeg smilte og spurtet i forveien. "Prøv og ta meg igjenn!" ropte jeg, jeg hadde allerede et digert forsprang.
_________________


I love you, too, Momma. We’ll always be together!
Loch ness monster :3
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding MSN Messenger-adresse
Annonsør


Skrevet: i dag    Emne:  

Til toppen!
ROBsessed
Medlem av Volturi


Registrert: 07.07.2009
Innlegg: 4207
Bosted: Forks/Nesoddtangen

InnleggSkrevet: sø. 02 mai 2010, 20:18    Emne: Svar med sitat

Roxanne

Da jeg kom fram til hustet mitt sto Katrine i hagen sin. Hun smilte og vinket. Jeg vinket tilbake. "Hvor har du vært?" ropte hun. "På tur rundt i nærmiljøet!" forklarte jeg, så gikk jeg inn.
Det var ikke mange møbler i huset, bare praktiske ting, så jeg trengte å dra på butikken.
Jeg la fra meg steinsamlingen min på kjøkkenbenken og tørket støv av hyllene. Så støvsugde jeg gulvet og hengte opp noen bilder på veggene. Det var for det meste bilder av meg og x-en min Fredrick. Vi var sammen i noen år før han dro fra meg. Han sa at han ville se hele verden, og etter at han dro har jeg aldri sett han igjen. Jeg elsket han fortsatt, men han føltes ikke ekte lenger. Bare et fjernt minne.
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Besøk hjemmesiden til brukeren
Gwin
Vampyr i Italia


Registrert: 05.05.2009
Innlegg: 2764
Bosted: Bergen

InnleggSkrevet: on. 05 mai 2010, 17:13    Emne: Svar med sitat

Jeg sukket, livet mitt hadde blitt så kaotisk etter at jeg flyttet til USA, før var det ikke så veldig mange å forholde seg til men nå var jeg havnet midt oppi en diiiger familie og det virket som om alle allerede hadde glemt at jeg og Renesmee skulle gifte oss om ikke så lenge, nå og da kunne jeg høre tankene til Alice når hun trengte på hvilkene farger og lignende vi skulle bruke og lignende. Og noen ganger når Renesmee sov og jeg leste drømmene hennes så jeg det flotte bryllupet, jeg hadde sluttet å lese drømmene hennes nå, siden en gang hadde hun hatt noen ubehagelige bilder om at det var Jake hun giftet seg med og at det var Jake hun tilbrakte bryllupsnatten med.Neeei ikke tenk på det ubehagelige, tenk på noe bra. Magen min rumlet, jeg orket ikke å jakte nå. I det gigantiske kjøleskapet, jeg forsto ikke hvorfor det skulle være så svært, fant jeg noen egg som jeg stekte, stekt egg naaaam! Connie kom inn, hun stinket Jacob, en liten knurrende lyd unnslapp strupen min da jeg så at hun ikke var alene. ”ups, pappa er vist hjemme, skal vi gå bort til deg og leke Jake?” fniste Connie. ”Nei, du skal ikke leke med han, du skal være her med meg til moren din kommer hjem” knurret jeg. Jacob turde tydeligvis ikke annet enn å gå. Conni stormet opp på rommet sitt og smelte døren igjen, jeg hørte at et bilde falt i bakken og knuste, heldigvis ikke en av dukkene hun elsket så høyt.
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren MSN Messenger-adresse
ROBsessed
Medlem av Volturi


Registrert: 07.07.2009
Innlegg: 4207
Bosted: Forks/Nesoddtangen

InnleggSkrevet: on. 05 mai 2010, 21:00    Emne: Svar med sitat

Roxanne

Mobilen som lå i lommen min begynte å vibrere kraftig og spille av "Gummy Bear" ringetonen. "Hello?" sa jeg og holdt mobilen mot øret. "Hei, det er Renesmee. Er det greit hvis Connie kommer over til deg og har litt matlaging? Hun er litt sur over at hun ikke fikk lov til å være med Jacob, så nå vil hun lage ett eller annet." Jeg gliste og hoppet nesten rundt i hele huset av glede. "Såklart! Her er det ikke noen matvarer enda, så hvis hun tar med det som skal være i maten så hadde det vert fint," sa jeg. "Helt greit, jeg kommer over med henne nå." så ble det stille i den andre enden.

*ding, dong* Dørklokka kimet rundt i hele huset og jeg tok tre lange steg bort til døra og åpnet den. Utenfor sto Renesmee og Connie. "Heeeeii!" smilte Connie og løp inn i huset. "Hvis det oppstår problemer så bare ring," forklarte Renesmee og ga et slengkyss til datteren sin før hun forsvant.
Da jeg kom inn på kjøkkenet var benken stappfull med mat, og Connie sto allerede bøyd over steinsamlingen min. "Ooooo, du har fine steiner!" utbrøt hun. Jeg gliste og dro opp en stein fra lomma. "OI!" gispet hun, øynene ble store i forundring. "Hva er DET!?" Hun pekte på den svarte, kantete steinen i hånden min. "Dette er en lavastein. Den kommer fra en vulkan!" sa jeg med min lille 'snakke-til-småbarn' stemme. "Jeg fikk den av kjæresten min." avsluttet jeg. Connie holdt ut hendene sine og jeg slapp steinen i dem.
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Besøk hjemmesiden til brukeren
Gwin
Vampyr i Italia


Registrert: 05.05.2009
Innlegg: 2764
Bosted: Bergen

InnleggSkrevet: on. 05 mai 2010, 22:20    Emne: Svar med sitat

Jeg fant ut at jeg ville sjekke den nettsiden Mihaela hadde snakket om, så jeg fant fram PC-en min. det var ikke bare kondomer de hadde, de hadde også masse andre nyttige greier for vampyrer, Flasker med blod forkledd som en vandlig drikkeflaske, kontaktlinser med alle mulige farger, ekstra slitesterke klær, godterier med blodsmak, alt du kunne forestille deg av nyttige greier for vampyrer. Renesmee kom tilbake mens jeg satt og så på siden. ”haha! har du sett, kjærlighet på pinne med ladygaga blodsmak, begrenset antall!” utbrøt jeg. ”Marco, kunne du ikke bare latt Connie være med Jake, bare for en liten stund?” sa Renesmee da hun satte seg i sofaen med meg. ”du forstår ikke dette helt Nessie, jeg liker han ikke, han er ikke bra for noen. Pedofil, det er det han er!” jeg satte fra meg dataen. ”du vet at du må la henne vokse, og en dag kommer hun til å gifte seg med en nydelig mann, og kanskje den mannen er Jacob. Han kommer til å vente til hun er klar, det vet jeg. Eg og Jacob var aldri noe mer enn venner, ikke fra min side.” Jeg lukket øynene og kjente Renesmees hånd rundt min, hun viste meg bilder av en snill Jacob som var en god venn, kanskje tiden var inne for å bli venner med Jake selv?
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren MSN Messenger-adresse
Caroline
Rebelsk vampyr


Registrert: 23.04.2009
Innlegg: 1397
Bosted: En vakker dag på Hugh Dancy sitt ansikt

InnleggSkrevet: to. 06 mai 2010, 11:15    Emne: Svar med sitat

"BABY BABY BABY! YOU ARE MY VOODOO CHILD, MY VOODOO CHILD!" sang jeg med full hals mens jeg danset rundt. Felix satt på alle fire og hamret ned på tregulvet til skolen vi jobbet med. Vi hadde funnet ut at om vi skulle gjøre dette kunne vi like godt ta det hele veien ut. "DON'T SAY MAYBE, MAYBE!" sang-skrek jeg videre mens jeg ristet på rumpa. Vi hadde ikke kommet lenger enn med grunnmuren og deler av gulvet men vi jobbet kjapt og var mange så vi forventet at det bare ville ta en dag å bygge skolen. Den ville ikke bli så alt for stor og oss jenter hadde tenkt til å innrede i morgen. Vi halvvampyrer som jobbet jobbet ikke like hardt som vampyrene men vi fikk gjort vårt. I øyenkroken så jeg at Jasper, Emmet og Edward jobbet med å sette opp den første veggen med store glis.

"It's supernatural, I'm comin' undone" sang jeg litt lavere fordi Vivian hadde sendt meg et irritert blikk. Jeg smilte unnskyldende før jeg ropte ut igjen. "BABY BABY B-" "HOLD KJEFT!" skrek Vivian, selv om hun slet med å holde maska og ikke le. Jeg himlet med øynene og flirte lett. Shawn kom opp bak Vivian med et drømmende blikk og holdt rundt henne og lekte med håret hennes.
_________________
hehe jeg stjal avataren den er ikke min jeg er ikke flink med photoshop
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post MSN Messenger-adresse
Renesmee
Rolig vampyr


Registrert: 23.05.2009
Innlegg: 2262
Bosted: Bodø

InnleggSkrevet: to. 06 mai 2010, 14:36    Emne: Svar med sitat

"La oss hjelpe til med å bygge skolen!" sa jeg entusiastisk til Marco. Han nikket og vi var allerede på vei, men da kom plutselig Alice. "Du blir med meg til seattle og handler!" sa hun bestemt med et smil om munnen. "Alright" jeg hadde ikek no valg, men jeg likte og shoppe! "Vi skal innrede den nye skolen!" sang hun mens vi fulgte Marco til de andre. Alice hadde planer om å dra med seg Mihaela enten hun ville eller ikke. Da vi kom fram var hele grunnmuren og to vegger allerede oppe. det så ut som om Emmett koste seg spesielt. "Kom!" sa Alice bestemt og tok Mihaela i armen.
_________________


I love you, too, Momma. We’ll always be together!
Loch ness monster :3
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding MSN Messenger-adresse
twilightlea
Rebelsk vampyr


Registrert: 05.04.2010
Innlegg: 1329
Bosted: Forks/Bergen

InnleggSkrevet: to. 06 mai 2010, 15:38    Emne: Svar med sitat

Connie

Roxanne hadde lært meg noe hun kalte; ”The basics.”

Hun lærte meg enkle ting som; knekke et egg, hvordan vispe saus og hvordan steke kjøtt. Hun visste alt jeg spurte henne om, til og med de rare spørsmålene mine som;
”Hvorfor spiser vi så mye egg?”
Da svarte hun meg at; ”I egg er det masse nyttige proteiner, og det er også godt. ”
Hun visste altså alt, og hun kunne ikke spise dette en gang.

Etter timen kjørte Roxanne meg hjem. Da vi kom frem var det masse oppstyr. De drev på ogbygget noe. Mamma, Mihaela og Alice var på vei inn i bilen.

”Mamma! Vent!” Ropte jeg etter henne. Hun stoppet og snudde seg.
”Ja, vennen?” Svarte hun.
”Hvor skal dere?” Spurte jeg.
”Vi skal til Seattle og kjøpe møbler til den nye skolen.” Sa hun og gliste.
”Kan jeg få være med?” Spurte jeg og lagde engleansiktet mitt.
”Klart du kan det vennen!” Svarte hun meg.
”Vil du også være med Roxanne?” Spurte hun Roxanne.
”Jeg bør virkelig få på plass møblene mine” Sa hun . ”Men takk for invitasjonen.”

Hun blinket til meg og ga meg et slengkyss før hun satte seg i bilen og kjørte.

Alle satt seg i bilen, ”Til Seattle!” Sa Alice opptimistisk.
_________________

http://everlastingtwilight.blogg.no
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Besøk hjemmesiden til brukeren MSN Messenger-adresse
ROBsessed
Medlem av Volturi


Registrert: 07.07.2009
Innlegg: 4207
Bosted: Forks/Nesoddtangen

InnleggSkrevet: on. 12 mai 2010, 17:37    Emne: Svar med sitat

Roxanne

På veien hjem kom jeg til å tenke på at jeg ikke hadde så mange møbler med meg. Og huset var jo digert, så jeg trengte definitivt flere møbler!
Jeg hadde akkurat kommet ut på hovedveien og bråbremset. Seattle sto det på et skilt. Var det ikke dit de skulle? Da måtte de ihvertfall kjøre forbi her.
Jeg parkerte bilden i grøftekanten og gikk ut. Forbi meg kjørte en bil med en liten jente som kikket ut fra vinduet der hun satt. Det var Connie! "Vent!" ropte jeg og bilen stoppet med en gang. "Roxanne?" spurte Renesmee og tittet ut fra bilvinduet. Jeg vinket optimistisk og løp bort til dem. "Hva skjer?" spurte hun. Alice satt i førersetet og smilte. "Kan jeg få sitte på alikevel? Jeg trenger nye møbler, og det skader jo ikke å være litt sosial." smilte jeg. "Såklart!" sa begge i kor, Connie fniste.

Jeg fikk sitte siden av Connie i baksetet. "Har du kjæreste?" spurte hun etter 5min. Jeg ristet på hodet. "Alle har det da!" gliste hun. "Connie, ikke spør om sånne upasselige spørsmål," sa Renesmee i en moderlig tone. Connie sukket og lente seg tilbake i setet.
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Besøk hjemmesiden til brukeren
twilightlea
Rebelsk vampyr


Registrert: 05.04.2010
Innlegg: 1329
Bosted: Forks/Bergen

InnleggSkrevet: lø. 15 mai 2010, 12:33    Emne: Svar med sitat

Connie

Det var fint vær i Seattle. Og gatene krydde av turister. Jeg var ikke i noe godt humør, jeg måtte næmlig bli båret. Vær gang jeg skar en grimase unnskyldte mamma seg med at 3 åringer klarer egentlig ikke å gå så lenge alene. Etter en times pasering delte vi oss. Mamma, Mihaela og Alice gikk inn på en butikk mens jeg og Roxanne gikk på en annen. Det mamma og de skulle kjøpe var hemmelig.

Roxanne lot meg gå, men det var på to betingelser; at jeg gikk like sakte og ubalansert som en 3 åring.

”Ah” sa Roxanne og satte seg ned på en sofa. ”Denne må jeg bare ha.” Fortsatte hun med et sukk.
_________________

http://everlastingtwilight.blogg.no
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Besøk hjemmesiden til brukeren MSN Messenger-adresse
ROBsessed
Medlem av Volturi


Registrert: 07.07.2009
Innlegg: 4207
Bosted: Forks/Nesoddtangen

InnleggSkrevet: lø. 15 mai 2010, 14:51    Emne: Svar med sitat

Roxanne

Jeg og Connie gikk sammen inn på en butikk som het Møbler til hytte og hus.
Connie prøvde virkelig å gå ubalansert etter meg inn i butikken. Så fikk jeg øye på en nydelig svart sofa, plass til 4-5 personer. "Ah! Denne må jeg bare ha!" sukket jeg og satt meg ned i den.
Jeg løftet Connie oppi også. "Hva syns du?" smilte jeg. "Den er god og fin!" fniste hun. Jeg tro opp et par steiner fra lomma og ga dem til henne, "her, lek med disse så lenge, jeg skal bare finne et bord, noen stoler, en seng og en kommode. Snart tilbake!" Hun nikket og smilte.

Etter 10min hadde jeg funnet alt jeg skulle ha, men da jeg kom tilbake til den svarte sofaen igjen var det ikke bare Connie som satt i den. Det var en diger fyr med bar overkropp, oppkuttet shorts og svart bustete hår. Var det ikke han varulvtypen? "Unnskyld, men du er---?" begynte jeg før han gliste og introduserte seg selv, "Jacob Black, han du har møtt før. Varulv." Han sa varulv litt lavt for å ikke vekke oppmerksoomhet. Connie satt på skuldrene hans. "Jeg ville bare treffe Connie," smilte han. Jeg nikket litt robot aktig. "Du må ikke si noe til mamma!" gispet Connie og dro i håret til Jacob. "Såklart ikke.." mumlet han. "Vel, det kan jo bli litt vanskelig.. Hun kommer jo til å stinke våt hund etterpå.." sa jeg uten å tenke meg om. Jacob stivnet til og stirret på meg.
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Besøk hjemmesiden til brukeren
Vis innlegg fra:   
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden -> Rollespill og vandrehistorier Alle tidspunkter gjelder for tidssonen GMT + 1 time (norsk tid)
Gå til side Forrige  1, 2, 3 ... 62, 63, 64, 65  Neste
Side 63 av 65

 

Gå til:  
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke svare på tråder
Du kan ikke endre dine egne innlegg
Du kan ikke slette dine egne innlegg
Du kan ikke stemme ved avstemninger


SwiftBlue Theme created by BitByBit
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Rapporter misbruk

Søk blant norske bedrifter på io.no