Tilbake til forsiden Det norske Twilight-forumet
Forumet for den norske Twilight-fansen
 
 HjelpHjelp   SøkSøk   MedlemslisteMedlemsliste   GrupperGrupper   RegistrerRegistrer 
 ProfilProfil   Private meldingerPrivate meldinger   Logg innLogg inn 
fvn.no: Bisarr, men fengslende

 
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden -> ABC Nyheter
Les forrige tråd :: Les neste tråd  
Forfatter Beskjed
IB
Tørst vampyr


Registrert: 01.12.2008
Innlegg: 88

InnleggSkrevet: fr. 09 jan. 2009, 14:10    Emne: fvn.no: Bisarr, men fengslende Svar med sitatKnut HoltDu må gå med på filmens premisser, hvis ikke er du fullstendig fortapt, da vil du stemple hele sujettet for tåpelig eller overspent eller begge deler.

Det du må gå med på er at det finnes vampyrer blant oss. Og at vampyrer innad er like forskjellige som alminnelige mennesker.

Filmen bygger på Stephanie Meyres første bok i en serie på fire. Boken er utgitt i Norge under tittelen «Evighetens kyss». Visse aspekter/replikker i filmen tyder på at det kommer en oppfølger.

Og kort fortalt: Den 17-årige Bella Swan begynner på ny skole i den lille kystbyen Forks i skogstaten Washington på USAs vestkyst. Der møter hun en meget spesiell og meget pen ung mann. Hun blir totalt forelsket. Og se så: Det skal vise seg at han og hans familie er vampyrer. De blir et par, med alt hva det innebærer av farer og vanskeligheter.

Det er en bisarr film, men det er også en meget fengslende film, om en altså godtar dens utgangspunkt. Den fengsler fordi den er fortalt med renhet, den makter å styre unna all vulgær uhygge og «gotiske» effekter. Det hele fortelles som en form for selsom kjærlighetshistorie som utvikler seg henimot en thrillerhistorie.

Den er regissert med stor og utspekulert smidighet, og den har to hovedskuespillere, Kristin Stewart («Panic Room», «Into the Wild») og Robert Pattinson (Cedric Diggory i de to siste «Harry Potter»-filmene), som begge styrer unna de fleste fallgruver og leverer et formsikkert skuespilleri. De spiller kløktig opp og ut mot hverandre, samtidig som de også åpner for visse soloutspill.

Og som berørt: En oppfølger MÅ komme.
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding
Vis innlegg fra:   
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden -> ABC Nyheter Alle tidspunkter gjelder for tidssonen GMT + 1 time (norsk tid)
Side 1 av 1

 

Hurtigsvar:
Brukernavn: 

Siter siste melding
Bruk signatur
 
Gå til:  
Du kan starte nye tråder
Du kan svare på tråder
Du kan ikke endre dine egne innlegg
Du kan ikke slette dine egne innlegg
Du kan ikke stemme ved avstemninger


SwiftBlue Theme created by BitByBit
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Rapporter misbruk

Søk blant norske bedrifter på io.no