Tilbake til forsiden Det norske Twilight-forumet
Forumet for den norske Twilight-fansen
 
 HjelpHjelp   SøkSøk   MedlemslisteMedlemsliste   GrupperGrupper   RegistrerRegistrer 
 ProfilProfil   Private meldingerPrivate meldinger   Logg innLogg inn 
Natteravnene
Gå til side Forrige  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
 
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden -> Andre historier
Les forrige tråd :: Les neste tråd  
Forfatter Beskjed
Carlisle
Medlem av Volturi


Registrert: 30.10.2008
Innlegg: 12876
Bosted: Bergen

InnleggSkrevet: sø. 05 april 2009, 16:04    Emne: Svar med sitat

beklager, men har ikke hatt tid. Har fått skrevet litt da, men ikke nok til et kapittel. Skal prøve å få lagt ut
et ganske så snart Smile
_________________
Tannlegeskrekken.no:Siden for oss som ikke er så glad i å gå til tannlegen.
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren MSN Messenger-adresse
Carlisle
Medlem av Volturi


Registrert: 30.10.2008
Innlegg: 12876
Bosted: Bergen

InnleggSkrevet: to. 09 april 2009, 21:51    Emne: Svar med sitat

Beklager for at det har gått så lang tid. Det skal ikke skje igjen Wink.
Det neste kapittelet har jeg gledet meg til å skrive siden jeg begynte denne historien Smile. Håper jeg får begynt på den i kveld.

Kapittel 3


Utenfor et rekkehus i en liten gate sto det en politimann og ringte på en dør. Huset var hvitt, akkurat det samme som resten av husene på rekken. Noen av husene var i en mer falmet hvitfarge enn andre. Politimannen rettet på uniformen sin
”Hvordan klarer mennesker å gå i dette?” mumlet han irritert og bevegde på skuldrene sine. Da ingen åpnet døren ringte han på enda en gang.
”Jeg kan høre dere der inne” stemmen var lav. Det var ingen problem for politimannen å høre menneskene som var inne i huset. Det var tre stykker der inne. To voksne og en valp. Valp? Menneskene kalte vel ikke ungene sine for valper? Politimannen trakk på skuldrene sine. Samme hva de kalte det, navnet var ikke viktig. Omsider ble døren åpnet og en mann i slutten av førtiårene sto i døråpningen. Det sorte håret hadde masse grått i seg. Politimannen smilte bredt, han ville aldri få grått hår.
”Jens Moen?” spurte han og studerte mannen foran seg.
Øyene til Jens ble store ”Har det skjedd Lene noe?” tonen hadde en snev av bekymring i seg.
Lene? Politimannen tenkte seg om ”Du vet vel ikke hvor hun er?” spurte han da han kom på at Lene var Delta. Han svarte ikke på spørsmålet hans. Det ville skje henne noe om ikke så lenge, de måtte bare finne henne først.
”Hun er på ferie med noen venner. Vil du komme inn?” Jens så på klokken sin og øyebrynene ble løftet. ”Det er litt av en tid du kommer på” ble det mumlet.
”Beklager for det” Politimannen sov aldri så dag og natt var det samme for han. Han mente egentlig ikke de ordene, men han kunne vel late som?
Jens åpnet døren helt og politimannen gikk inn. Det var mange forskjellige lukter i huset. Mange av dem var lukter som han aldri hadde kjent før. Politimannen sniffet i luften som et dyr og noterte alt rundt seg med blikket. Faren til Delta gikk opp noen trapper og inn til en stue. Stuen var dekorert i lyse gjenstander. Et stort bilde av en løve som gjespet hang bak den hvite sofaen. Et gammelt skrivbord sto i andre enden av stuen med en data oppå. Noen få lys var på og kastet skygger ut i stuen.
”Det er bare til å slå seg ned i sofaen” gjespet Jens, som at han var blitt smittet av løvebildet og snudde seg mot trappene igjen ”Jeg skal hente Inger” og han gikk ned.
Inger måtte være moren til Delta, tenkte politimannen og satt seg ned i sofaen. Stuen var veldig lett møblert. Det var ikke noe mer enn det viktigste. Ørene ble spisset da han hørte at det var noen som gikk opp trappen.
Valpen, tenkte han. Utålmodig trommet politimannen med fingrene på kneet sitt og lyttet til alle lydene. En liten gutt på 8 år stakk hodet sitt inn døren og politimannen løftet et øyebryn.
”Skal du arrestere pappa?” spurte han ivrig ”Ta på han håndjern?”
”Nei”
Gutten kastet et blikk ned trappene før han gikk inn i stuen ”Jeg skal bli en politimann når jeg blir stor”
”Flott for deg” stemmen til politimannen var kjedsomt og han så rundt i stuen. Kunne ikke foreldrene snart komme tilbake slik at han kunne komme seg videre? Gutten satt seg ved siden av politimannen og smilte opp til han.
”Hva heter du?”
Politimannen viftet med armene sine ”Sitt deg der borte” han hadde ingen interesse av å sitte ved siden av denne valpen. Da gutten verken flyttet seg eller tok blikket vekk fra han så svarte han: ”Alecto” og smilte et hyenesmil før han flyttet seg litt vekk. Til Alecto sin store frustrasjon så fulgte gutten etter han ”Har du ikke noe vett?” spurte han broren til Delta. Normalt ville mennesker flykte når han smilte det smilet.
”Har du pistol?” fortsatte gutten ivrig og satt seg enda nærmere Alecto.
Alecto så hardt ned på han og øyene smalte til en tynn sterk ”Jeg trenger ikke pistoler” stemmen var kald og irritert. Hadde de ikke kustus på valpen sin? Alecto reiste seg opp og gikk bort til et vindu for å titte ut. Utenfor kunne han se sjø og to små øyer. De kunne nesten ligne på to øyner. At sjøen lå der og holdt øye med alt, fikk alt med seg. Var det en ting Alecto hadde respekt for så var det ”sjelene” i vannet. Skapninger som dro mennesker under vann når de badet og veltet båter under storm. Menneske øyner kunne ikke se dem, men de kunne føle dem av og til når de badet. En følelse at noen vil komme opp fra dypet og dra dem under. Alecto kunne se en av disse ”sjelene” svømme like utenfor huset. Et nesten melkehvit vesen som man lett kunne se hadde hatt opphavet til havmenneskene. Halvt menneske, halvt fisk.
Broren til Delta fulgt Alecto bort til vinduet ”Der nede liker jeg å bade” han pekte ned på stranden like ved huset.
”Så koselig” sa Alecto sarkastisk og snudde ryggen til han. Jens kom opp trappene ”Beklager for at du må vente, men Inger må bare sminke seg litt. Hun liker ikke å vise seg uten sminke” han himlet med øynene før de møtte broren til Delta ”Simen, det er sengetid”
”Men pappa” klagde Simen ”Jeg vil hjelpe politimannen”
”Politimannen trenger ikke din hjelp. I seng med deg”
Alecto studerte dem, spesielt Simen. Sakte begynte det å fore seg en plan i hodet hans.
”Simen!” advarte faren da Simen ikke reagerte. ”I seng”
”Men…”
”Ikke noe men. I seng”
Sakte satt Alecto seg ned på huk. Et hyenesmil var om leppene hans. Uten å si et ord, vinket han Simon til seg. Simen gikk fort bort til Alecto, nysgjerrig på hva han hadde å fortelle.
”Du kan få hjelpe meg hvis du vil” hvisket han
Simen nikket ivrig ”Hvordan?” hvisket han tilbake og tittet fort opp på faren sin. Hvor kult var det ikke å ha hemmeligheter med politiet!
”Når foreldrene dine sover så vil jeg stå utenfor soveromsvinduet ditt. Du kan snike deg ut der”
”Hva skal vi gjøre?”
”Jeg skal forklare det mer senere, men vi vil lete etter Delta”
Simon nikket ivrig og gikk vekk fra Alecto. ”God natt” sa han til de begge og gikk ned trappene. Faren smilte ”Hva sa du til han?” stemmen var nysgjerrig. ”vi pleier aldri å få han så lett i seng”
”Jeg lovde at han skulle få leke politi med meg” Alecto reiste seg opp. Hyenesmilet var vekke, men i den ene munnviken lå det fortsatt et hint om et smil. Hicate kom til å bli så fornøyd med dette.
”Aha, smart. Det vil gi han høye håp i kveld, men vil de håpene bli knust i morgen?” spurte han Alecto
”Nei, jeg gir ikke løfter som ikke kan holde” han bare vridde rundt på dem til hans egen fordel. Blikket til Alecto gikk bort til trappen da Inger kom inn i rommet. Hun var liten, Jens var dobbelt så høy og brei som henne. Inger hadde vært pen i sin tid, det kunne man se, men nå begynte årene å sette sine spor. Verken Jens eller Inger lignet på Delta.
”Kan jeg by på kaker og kaffe?” spurte Inger
”Nei” sa Alecto ”Takk” la han til. ”Jeg blir ikke lenge”
”Hva er navnet ditt? Du har ikke fortalt meg det” kom Jens plutselig på og studerte Alecto.
”Truls Bruvik” Det var det denne kroppen hadde hatt som navn. ”Hvor sa dere at Lene var?” spurte han før de fikk sagt noe annet.
”På ferie med noen venner i Frankriket. Hvilken by var det igjen?” Jens så ned på konen sin.
”Må jeg huske på alt?” hun ristet oppgitt på hodet sitt, men man kunne se at hun smilte ”Belley i Ain, like ved Lyon”
Alecto minerte det og nikket. Dette gikk mye bedre enn han hadde trodd ”Hvor lenge vil hun være der?”
”Vi vet ikke, hun nevnte ikke det” svarte Inger. Jens la en arm rundt henne og hun smilte opp til han. ”Er du sikker på at du ikke vil ha kaffe?”
Politimannen ristet på hodet sitt. Kaffe fristet han ikke. Det var snart på tide for han å spise, men det var ikke mat som mennesker spiste.
”Du har vel ikke et bilde av Lene?”
”Jo, selvfølgelig, men får jeg spørre hva alt dette er for?” det lå en bekymring tone i spørsmålet hennes. Blikket hennesså inn i Alecto sine mørke øyner. Hårene i nakken reiste seg opp, men hun kunne ikke forstå hvorfor.
”Vi trenger henne. Hun skal hjelpe oss med å finne de personene vi jakter på”
”Forbrytere?” spurte Jens og så ikke helt ut til å like tanken på det.
Alecto tenkte seg og nikket svakt, de var på en måte det. ”Men vi vil passe godt på datteren deres” Så godt en demoner kunne passe på en menneskekropp.
”Hva kan Lene hjelpe dere med? Har dere ikke noen andre?”
”Nei, Lene er den beste” Ingen andre en slik evne som henne.
Både Inger og Alf så på Alecto ventende på en forklaring på hvorfor, men Alecto gav dem ikke det. Han snudde seg i stedet mot vinduet og studerte sjøen. Flere ”sjeler” var kommet der ute. De svømte rundt og noen ganger stakk et eller annen annet hode opp over overflaten. Hadde de merket han? Alecto likte ikke helt tanken på det. Han så ned på støvlene sine, glad for at de var godt plantet på jorden. ”Bildet” minnet han Inger på.
”Beklager” sa hun og gikk bort til dataen. Der tok hun et fotografi av Lene som var tatt nylig. ”Er dette godt nok?” bildet ble rekt til Alecto.
Alecto nikket ”Perfekt” smilte. Delta ville ikke klare å gjømme seg nå.
”Du vet vel ikke om det er en kirkegård i nærheten?”
Overrasket så Jens på Alecto, men sa ingenting. Hvem gikk på en kirkegård på denne tiden av døgnet? ”Det er en i Loddefjord. Det vil ta deg cirka ti minutter med bil”
Det kom et smil om munnen til Alecto, det var fòringstid i kveld.
Tiden fra Delta hadde blitt satt tilbake til cellen sin til nå hadde gått for fort, altfor fort. Nå var hun på vei til Smira. Siden Delta ikke klarte å gå selv så bar en av varulvene henne. To meter utenfor cellen så hadde beina gitt etter og hun hadde ikke klart å gå lengre. Tårer rant nedover kinnet hennes. Det var ikke snakk om mange minutter igjen nå. De kom inn i et stort, tomt rom. Hvis man ropte så ville det komme ekko. Midt i rommet sto det stol, den var malt sort og man kunne se at stolen var velbrukt. Rommet var ikke firkantet, men rundt, nesten som en silo. Litt bortenfor dem sto det den største personen Delta noen gang hun hadde sett. Hun så bort på døren og lurte på hvordan denne store personen kunne klare å komme inn og ut. Hadde Delta vært en liten jente så hadde hun trodd at han hadde vært et troll eller en kjempe. Delta gikk ut ifra at han var Smira. Smira reiste seg opp da han så dem. Han pekte mot den sorte stolen og varulven bar Delta bort til den.
”Vær så snill” gråt hun ”Prøv å snakk fornuft i Victor” bekymret tittet hun på øksen som Smira holdt i hendene sine. Ingen av dem sa noe. Stropper ble festet på armene og beina hennes. Hun kunne føle at Smira sto rett bak seg og løftet armene sine opp. Smira var så stor at hun kunne se han i sidesynet sitt. Hjertet hennes banket vilt i brystet hennes og tårene rant. Neglene boret seg inn i stolen. Varulven gikk noen skritt vekk fra dem. Mange bilder dukket opp i hodet hennes. Bilder ifra da hun var liten, familien hennes, venne, Varg. Skulle hun få møte han nå? Sto han på den andre siden og ventet på henne? Sebastian var vel fornøyd nå. Enda flere tårer rant nedover kinnet hennes. Hun hadde dødd flere ganger før, hadde hun vært like redd hver gang? Delta skulle åpne munnen for å se noe, men øksen falt akkurat da.
_________________
Tannlegeskrekken.no:Siden for oss som ikke er så glad i å gå til tannlegen.
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren MSN Messenger-adresse
Marlie.
Benådet av Volturi


Registrert: 14.12.2008
Innlegg: 2966
Bosted: Buskerud.

InnleggSkrevet: to. 09 april 2009, 22:25    Emne: Svar med sitat

Endelig mer! Mr. Green
Spennende slutt.
Jeg kommer nok til å herettter tenke på hva som er under meg når jeg bader.
_________________
His eyes were only for Alice. She went quickly to his side; they didn’t embrace like other couples meeting there. They only stared into each other’s faces, yet somehow, the moment was so private that I still felt the need to look away.
JAZZLING
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding
Anette
Medlem av Volturi


Registrert: 05.11.2008
Innlegg: 6448

InnleggSkrevet: fr. 10 april 2009, 17:22    Emne: Svar med sitat

Herregud, så spennende! o__o :-D
Hahaha, det gjør nok jeg og!
_________________

BLOGG
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Besøk hjemmesiden til brukeren
Kristin
Aros kjæledyr


Registrert: 05.11.2008
Innlegg: 3484
Bosted: La Push ! :-)

InnleggSkrevet: fr. 10 april 2009, 20:57    Emne: Svar med sitat

O_O
_________________
Team Jacob. ♥ forever
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Yahoo Messenger-adresse
Annonsør


Skrevet: i dag    Emne:  

Til toppen!
Carlisle
Medlem av Volturi


Registrert: 30.10.2008
Innlegg: 12876
Bosted: Bergen

InnleggSkrevet: to. 23 april 2009, 17:54    Emne: Svar med sitat

Det ser ut som at det blir en liten stund før det kommer et nytt kapittel. Holder på å utvide den første delen med flere kapittler og fikse litt på dem Wink.
_________________
Tannlegeskrekken.no:Siden for oss som ikke er så glad i å gå til tannlegen.
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren MSN Messenger-adresse
magdalts
Normadevampyr


Registrert: 27.12.2008
Innlegg: 349

InnleggSkrevet: sø. 14 juni 2009, 18:16    Emne: Svar med sitat

kommer det mer? (A)
_________________


Emmett ♥

http://malovise.wordpress.com/
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding
Carlisle
Medlem av Volturi


Registrert: 30.10.2008
Innlegg: 12876
Bosted: Bergen

InnleggSkrevet: sø. 14 juni 2009, 20:26    Emne: Svar med sitat

Har desverre ikke fått skrevet noe mer på historien, ble ikke helt fornøyd med den og dermed "gav jeg den opp" og begynte på en annen Wink.
_________________
Tannlegeskrekken.no:Siden for oss som ikke er så glad i å gå til tannlegen.
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren MSN Messenger-adresse
Ada Hale
Nyfødt vampyr


Registrert: 22.09.2009
Innlegg: 34
Bosted: I et hus.

InnleggSkrevet: ti. 29 sep. 2009, 17:41    Emne: Svar med sitat

mer!!
_________________

team jasmmett<333
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding
Vis innlegg fra:   
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden -> Andre historier Alle tidspunkter gjelder for tidssonen GMT + 1 time (norsk tid)
Gå til side Forrige  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Side 11 av 11

 

Gå til:  
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke svare på tråder
Du kan ikke endre dine egne innlegg
Du kan ikke slette dine egne innlegg
Du kan ikke stemme ved avstemninger


SwiftBlue Theme created by BitByBit
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Rapporter misbruk

Søk blant norske bedrifter på io.no