Tilbake til forsiden Det norske Twilight-forumet
Forumet for den norske Twilight-fansen
 
 HjelpHjelp   SøkSøk   MedlemslisteMedlemsliste   GrupperGrupper   RegistrerRegistrer 
 ProfilProfil   Private meldingerPrivate meldinger   Logg innLogg inn 
Karisma

 
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden -> Andre historier
Les forrige tråd :: Les neste tråd  
Forfatter Beskjed
ThereseGøysom
Vill vampyr


Registrert: 24.08.2009
Innlegg: 131
Bosted: Oslo

InnleggSkrevet: ma. 24 aug. 2009, 23:01    Emne: Karisma Svar med sitat

SÅNN SOM ALLE DE ANDRE

"Anna!" Jeg hørte venninnen min rope navnet mitt enda en gang idet jeg lukket døra til badet. Jeg stormet bort til speilet, og ble stående der. Jeg stirret meg selv rett inn i øynene, så tårene begynne å renne stille ned over de pudderdekkede kinnene mine. Hvorfor? Bare denne gangen, kunne jeg ikke få meg til å følge drømmen? Men jeg kunne ikke, da ville jeg vært anderledes. Jeg måtte være normal. Sånn som alle andre.

I kveld som hver annen kveld ble jeg liggende våken og tenke på hva som hadde ødelagt mitt hittil 19 år gamle liv. Jeg hadde begynt på dramalinja. Jeg hadde jo talent, og jeg elsket skuespill. Kanskje fordi alt jeg noensinne har ønsket var å være en annen? Nå hadde jeg, nøytrale jeg, fått drømmerollen! Jeg var perfekt, sa de. jeg hadde talent ogdet riktige, mystiske utseende, med min lyse hud i kontrast med det ravnsorte håret og de smaragdgrønne øynene. Sant nok, jeg var ingen supermodell, og formene mine var ikke til å unnga. Spesielt hoftene var et problem. Men det overså de, og nå hadde jeg mulighet til å komme meg til Hollywood. Hollywood!
Men hvis jeg hadde takket ja, ville jeg ikke lenger vært som alle andre. Familien min hadde nemlig i århundrer måtte hindre sin utrolige karisma i å nå fram til verden. Vi hadde en gave, en helt egen kraft! Men for mange år siden, var det visst noen som hadde funnet ut at det var noe mer... en skjult kraft. Disse skapningene som hadde funnet ut dette var heller ikke vanlige mennesker. Jeg visste ikke hva de var, bare at de var min families erkefiender. De var farlige, og de visste vår hemmelighet. Hva nå enn den var... for det var fortsatt et mysterium for meg. Hva var det som på liv og død ikke måtte slippes ut, og hvorfor? Hvorfor ville ingen fortelle meg? Hva ville skje hvis jeg bestemte meg for å gå min vei og blåse i advarskene? Ville fienden finne meg? Ville de drepe meg, og i så fall hvorfor?
Hodet mitt banket av hodepine. For mange tanker og spørsmål hadde kretset rundt der, og de ville ikke forsvinne. Jeg tok opp vekkerklokka. 02.34. Det var blitt utrolig sent, og før jeg visste ord av det hadde jeg sovnet og våknet til en ny dag.

HAN

Jeg dro til skolen tidligere enn vanlig. Jeg trengte tid til å forberede meg på alle de kritiserende og undrende blikkene som kom til å møte meg. jeg gikk bortover mot bussholdeplassen, og... vent var ikke det bussen min der borte? "Shit!" Jeg begynte å spurte. Nei, nei nei! "Vent! Hei, vent!" Ånei, den begynte å kjøre! "Stopp da!" Skrek jeg av full hals, og mistet konsentrasjonen. Jeg kjente foten skli i en vanndam og bakken forsvant under meg. Jeg kom til å falle! Ut i gaten, å nei! Den bilen kunne åldri i verden rekke å stppe i tide! Jeg lukket øynene men i steden for hard asfalt kjente jeg to sterke hender gripe meg om livet og raskt dra meg inn på fortauet. Det var stille noen sekunder, bare lyden av trafikksus, pust og hjertebank. Flere sekunder gikk. Plutselig kjente jeg en varm puststrøm treffe meg og en mild mannestemme sa "er alt bra med deg?". Jeg åpnet øynene, og strirret rett inn i to andre øyne. De vakreste jeg noen gang hadde sett. Flammende rød-oransje, omringet av sorte, lange øyenvipper. Huden var så lys som min, om ikke lysere, håret var brunt som sjokolade, og de vakre leppene hans formet et bekymret smil som fikk hodet mitt til å surre... "J-ja". Fikk jeg presset fram, før søvnløsheten, stresset, og sjokket tok overhånd, og det mørknet.
_________________


Everybody has a dream... My changed when i read Twilight...
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding MSN Messenger-adresse
ThereseGøysom
Vill vampyr


Registrert: 24.08.2009
Innlegg: 131
Bosted: Oslo

InnleggSkrevet: ti. 25 aug. 2009, 00:19    Emne: Svar med sitat

Fortsettelsen på annen side, sorry... Er ny her Cool
_________________


Everybody has a dream... My changed when i read Twilight...
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding MSN Messenger-adresse
Vis innlegg fra:   
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden -> Andre historier Alle tidspunkter gjelder for tidssonen GMT + 1 time (norsk tid)
Side 1 av 1

 

Gå til:  
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke svare på tråder
Du kan ikke endre dine egne innlegg
Du kan ikke slette dine egne innlegg
Du kan ikke stemme ved avstemninger


SwiftBlue Theme created by BitByBit
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Rapporter misbruk

Søk blant norske bedrifter på io.no