Tilbake til forsiden Det norske Twilight-forumet
Forumet for den norske Twilight-fansen
 
 HjelpHjelp   SøkSøk   MedlemslisteMedlemsliste   GrupperGrupper   RegistrerRegistrer 
 ProfilProfil   Private meldingerPrivate meldinger   Logg innLogg inn 
Drep meg i dag, elsk meg imorgen

 
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden -> Andre historier
Les forrige tråd :: Les neste tråd  
Forfatter Beskjed
Minisnupp
The Volturi


Registrert: 23.11.2008
Innlegg: 6108
Bosted: Oslo

InnleggSkrevet: lø. 18 april 2009, 21:40    Emne: Drep meg i dag, elsk meg imorgen Svar med sitat

Jeg fant en gammel CD plate med masse gamle ting jeg hadde lagret en gang for lenge siden. Der fant jeg denne historen som jeg skrev i 7. Klasse, hadde helt glemt den egentlig. Jeg tenkte jeg ville begynne å legge ut historiene mine her og begynner derfor med denne.


Drep meg i dag, elsk meg i morgen

Jeg kunne ikke tro det. Martin, som hadde vært kjæresten min i fem år sto nå foran meg og slo opp!
Men det var ikke det hele, han slo opp for å være med Melissa, min aller beste venn!
Jeg er bare 15 år, men hele meg sa at Martin var mitt livs store kjærlighet, og nå slo han opp!
Martin og jeg møttes på den aller første skoledagen, begge hadde nettopp flyttet hit så vi hadde ingen venner. Da vi kom inn i klasserommet ble vi plassert ved siden av hverandre på første rad, det var slik vi møttes.
Vi ble bestevenner nesten med en gang, så møtte vi Melissa og ble en ”gjeng”.
På ti års bursdagen min lekte vi kyss, klapp og klem. Jeg gikk inn i klesskapet, etter en stund kom Martin inn (jeg visste ikke at det var han fordi jeg hadde bind for øynene). Han kysset meg og tok tørklet av øynene mine.
Siden den gang har vi vært sammen, men ikke nå lenger. Jeg løp ut av Martins rom, og ut av huset ”Sorry, Mari” hørte jeg at Martin ropte etter meg, men jeg bare fortsatte og løpe gjennom den dype hvite snøen.
I det jeg passerte inngangen til den tykke og nesten gjengrodde skogen hørte jeg så vidt Martins stemme rope ”Du glemte jakka di!”
Tårene trillet mens jeg løp lengre og lengre inn, det føltes som om hjertet mitt var knust, jeg satte meg ned på en stor (og nesten brun) stein for å gråte ut, det hadde begynt å regne kraftig og tåka begynte å sive inn, men det brydde jeg meg ikke noe om.
Martin var verdens største dust, det samme gjaldt Melissa, jeg hatet dem begge, jeg hatet dem så mye at jeg fikk lyst til å dø på stedet.
Det begynte å bli mørkt, nesten all snøen var borte på grunn av regnværet, jeg reiste meg forsiktig og begynte å gå hjem.Da jeg våknet neste morgen var huset helt tomt, jeg gikk ut i gangen og fant en lapp hvor det stod med stor, tykke bokstaver: ”HVORFOR KOM DU SÅ SENT HJEM I GÅR? VAR DU HOS MARTIN? DETTE MÅ VI SNAKKE OM I KVELD. LAG DEG LITT FROKOST OG GÅ PÅ SKOLEN, JEG MÅTTE DRA LITT TIDLIGERE PÅ JOBB. KLEM MAMMA”
Jeg krøllet sammen lappen og kastet den i søpla. Hvorfor måtte ALLTID mamma prate om ting? Jeg hoppet over frokosten og gikk rett på skolen.
Skolegården var stappfull av hylende første-og andreklassinger som løp ukontrollert rundt, jeg overså dem mens jeg måkte vei gjennom folkemengden, og da jeg endelig var ute fikk jeg nesten sjokk over det jeg så.
Der stod Martin og kysset Melissa.
Det føltes som om jeg eksploderte innenifra, jeg snudde øyebikkelig og løp rett hjem, inn på kjøkkenet og fant frem den største og skarpeste kniven jeg kunne finne. ”Den bitchen skal få betale ” tenkte jeg med et ondt smil om leppene.
Jeg planla å gjemme meg et sted hvor jeg visste at Melissa kom til å gå forbi, jeg var ikke helt sikker på hvordan jeg skulle gjøre det, men jeg skulle gjøre det på en måte, uansett hva som hendte. Jeg prøvde å forestille meg hvordan jeg kunne gjøre det, jeg kunne bare løpe mot henne, eller følge etter henne til hun kom hjem, jeg visste hvor hun hadde ekstra nøkkelen så jeg kunne lett komme inn i leiligheten hennes.
Etter at jeg hadde gjort det kunne jeg bare rømme, jeg kunne flytte til pappa i Tyskland, jeg hadde nok penger og snakker flytende tysk, ingen vil noensinne få vite hva jeg skal gjøre og jeg vil slippe unna med det.
Da klokken ringte ut til storefri, gjemte jeg meg bak noen busker et stykke inne i skogen like ved der Melissa alltid gikk forbi når hun skulle hjem og spise i friminuttet.
Jeg var ekstremt nervøs, jeg kunne kjenne at sommerfuglene svirret rundt i magen, og jeg begynte å bli svimmel, men jeg prøvde å ikke tenke på det. Hånden som holdt kniven ble svettere og svettere.
Nå kunne jeg se Melissa, hun kom nærmere og nærmere, et øyeblikk vurderte jeg å ikke gjøre det men fikk ikke tid til å tenke over det for nå stod Melissa cirka en meter foran meg.
I det hun passerte busken jeg satt bak hoppet jeg frem og stakk kniven to ganger inn i magen hennes, hun begynte å puste fort og tungt, men hun bare smilte og så opp på meg.
”Drep meg i dag, elsk meg i morgen” sa hun før hun falt ned på bakken.
Hjertet mitt dunket hardt og fort, jeg slapp kniven som landet med et dunk på bakken.
”Herregud, hva har jeg gjort? Så noen meg? Hva skjer nå” tankene svirret rundt i hodet, jeg kunne se at blodet begynte å samle seg i en dam rundt Melissa, jeg kastet opp et stykke unna og løp gråtende hjem.
Da jeg kom hjem løp jeg rett inn på rommet og kastet meg på senga, tårene trillet og puta var nesten gjennomvåt med en gang.
Mamma kom inn på rommet for å snakke om kvelden før, da hun så at jeg lå og gråt satte hun seg på sengekanten, ”Hva har skjedd?” spurte hun mens hun strøk hånden forsiktig over det lange og bustete håret mitt.
”Jeg har drept Melissa” svarte jeg med et hikst, mamma reiste seg brått ”Herregud” kunne jeg høre henne hviske til seg selv.


Først begynte mamma å kjefte på meg, og jeg måtte fortelle hele historien om at Martin hadde slått opp for å være med Melissa, og kysset i skolegården og om hvordan jeg drepte henne.
Etter det tok hun meg hardt i armen og dro meg med ut i bilen, jeg merket at hun var sint fordi hun låste døren min slik at jeg ikke kunne stikke av, hun sa heller ingenting til meg mens vi kjørte og jeg visste at det var slik hun oppførte seg når hun var sur.
Hun stoppet utenfor den lokale politistasjonen, hun løp inn og lot meg sitte innelåst i bilen. Etter en stund kom hun ut igjen med to politimenn som tok meg ut av bilen og satte iskalde håndjern på meg og sa ”Alt du sier kan og vil bli brukt mot deg i retten” før de satte meg i en politibil.
De kjørte meg til en annen og større politistasjon. Da vi kom inn døren kom en høy og slank dame bort til meg, det var mammas advokat, og i dette tilfellet, MIN advokat.
Jeg ble ført inn til et rom med fire stoler og et bord, etter en stund kom en barsk mann inn og satte seg foran meg og advokaten.
Nå måtte jeg fortelle hele historien ned til minste detalj, det føltes godt å snakke ordentlig ut uten presset jeg hadde følt da jeg fortalte mamma hva som hadde hendt.


En måned senere ble stilt for retten. Siden jeg er over den kriminelle lavalder måtte jeg nok sone straffen i fengsel, jeg fikk ti år med sjanse for prøveløslatelse etter seks år.
Jeg fikk en liten, grå celle som jeg måtte dele med en eldre kvinne som het Cathrine Svensen, som satt inne for bankran.
I fengselet fikk jeg tid til å tenke over det jeg hadde gjort, og det Melissa sa rett før hun døde.
Hun mente at jeg drepte henne den dagen fordi jeg hatet henne, men at jeg egentlig var glad i henne, så jeg ville angre på det dagen etter og det stemte, jeg lå oppe flere netter etter drapet og gråt.
Jeg tenkte meg ikke om før jeg drepte Melissa, jeg tenkte aldri på konsekvensene, og nå måtte jeg leve med det reste av livet mitt.
_________________

TWILIGHTNORGE - FANMAIL - CFfan
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Besøk hjemmesiden til brukeren MSN Messenger-adresse
twilightoman
Jaktende vampyr


Registrert: 12.05.2009
Innlegg: 163

InnleggSkrevet: on. 13 mai 2009, 19:52    Emne: Svar med sitat

den var bra:D
_________________


Team EDWARD:D

That’s Edward. He’s gorgeous, of course, but don’t waste your time. He doesn’t date. Apparently none of the girls here are good-looking enough for him.
Jessica Stanley, Twilight, Chapter 1, p.22
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding
JosseCullen
Snill vampyr


Registrert: 22.03.2009
Innlegg: 2424
Bosted: Fredrikstad/Forks

InnleggSkrevet: on. 13 mai 2009, 19:57    Emne: Svar med sitat

Kjempe bra Smile
_________________
"..Robert and Kristen.."
the worst kept secret in hollywood.
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding MSN Messenger-adresse
miss Black
Vampyr på vaktopplæring


Registrert: 08.05.2009
Innlegg: 3074
Bosted: la push ;]

InnleggSkrevet: ma. 24 aug. 2009, 15:31    Emne: Svar med sitat

den var kjempebra!! : D
_________________


When life offers you a dream so far any of your expectations, its not reasonable to grieve it when it comes to an end.


"Is this the part where you start tearing off your strips of your shirt to bind my wounds?"
"If you wanted me to rip my clothes off, you should just have asked."
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding MSN Messenger-adresse
Sunniva.
Kampklar vampyr


Registrert: 17.07.2009
Innlegg: 919
Bosted: Oslo

InnleggSkrevet: ma. 24 aug. 2009, 16:25    Emne: Svar med sitat

Den var kjempebra Very Happy
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding MSN Messenger-adresse
Annonsør


Skrevet: i dag    Emne:  

Til toppen!
ROBsessed
Medlem av Volturi


Registrert: 07.07.2009
Innlegg: 4207
Bosted: Forks/Nesoddtangen

InnleggSkrevet: ma. 24 aug. 2009, 16:57    Emne: Svar med sitat

Dette var en kjempebra historie! Very Happy Litt trist også da, men kjempebra!
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Besøk hjemmesiden til brukeren
Ada Hale
Nyfødt vampyr


Registrert: 22.09.2009
Innlegg: 34
Bosted: I et hus.

InnleggSkrevet: ti. 29 sep. 2009, 17:38    Emne: Svar med sitat

bra Smile mer Very Happy
_________________

team jasmmett<333
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding
YoCullen
Snill vampyr


Registrert: 04.10.2009
Innlegg: 2402

InnleggSkrevet: ti. 20 okt. 2009, 20:17    Emne: Svar med sitat

Det var veldig bra, ;D
_________________


"Vampire." - Bella.
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding
LillyLerman
Volturivakt


Registrert: 27.04.2009
Innlegg: 5306
Bosted: Mo i Rana

InnleggSkrevet: on. 21 okt. 2009, 00:25    Emne: Svar med sitat

Du er utrolig flink Sunniva! Very Happy
_________________
TEAM JACOB FTW


"You wouldn't happen to know where I could get my hands on a master cylinder for a 1986 Volkswagen Rabbit?"
"Umm.. sure... just follow me in my room for a sec... MWHAHAHA Twisted Evil"
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren MSN Messenger-adresse
Vis innlegg fra:   
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden -> Andre historier Alle tidspunkter gjelder for tidssonen GMT + 1 time (norsk tid)
Side 1 av 1

 

Gå til:  
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke svare på tråder
Du kan ikke endre dine egne innlegg
Du kan ikke slette dine egne innlegg
Du kan ikke stemme ved avstemninger


SwiftBlue Theme created by BitByBit
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Rapporter misbruk

Søk blant norske bedrifter på io.no