Tilbake til forsiden Det norske Twilight-forumet
Forumet for den norske Twilight-fansen
 
 HjelpHjelp   SøkSøk   MedlemslisteMedlemsliste   GrupperGrupper   RegistrerRegistrer 
 ProfilProfil   Private meldingerPrivate meldinger   Logg innLogg inn 
- Han er mye kjekkere i virkeligheten

 
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden -> Alt mulig
Les forrige tråd :: Les neste tråd  
Forfatter Beskjed
Minisnupp
The Volturi


Registrert: 23.11.2008
Innlegg: 6108
Bosted: Oslo

InnleggSkrevet: ma. 28 juni 2010, 09:00    Emne: - Han er mye kjekkere i virkeligheten Svar med sitat

Boken "Fortellingen om Robert Pattinson" er i salg nå, forfatteren bak boken heter Hillevi Forsman og er i dag fungerende redaktør i ungdomsbladet TOPP. Hun har møtt Robert hele tre ganger og vi var så heldige å få et intervju med henne.

Først av alt; Du har jo møtt Robert Pattinson, en av de hotteste kjendisene nå til dags Hvordan var det?
-Jeg har møtt ham tre ganger. Og den første gangen var han ikke kjent i det hele tatt, så da var det ikke så veldig ”big deal” å møte ham første gang for det var knapt noen som hadde hørt om han. Det samme gjaldt de andre journalistene, det var ingen som brydde seg så mye egentlig. Man gjør jo mange intervjuer med folk som de sier at er ”the next big thing”, også blir det aldri noe av. Så man blir bare sånn helt laidback, og da var han sånn helt sinnsykt nervøs. Jeg husker at jeg bare tenkte ”for en klønete fyr”. For han var sånn at han bare satt der og fiklet med fingrene, pelte seg i håret og var skikkelig usikker. Og det syntes jeg var litt usexy at han var så innmari usikker. Så han gjorde ikke noe stort inntrykk første gangen.

Andre gangen var i Cannes, ved filmfestivalen. Da var han kulere, men han var fortsatt sånn at han virket litt nervøs. Men jeg tror det var fordi det var så innmari mange fans utenfor der hvor jeg gjorde intervjuet. Så jeg tror han var litt stressa av hele settingen.

Og tredje gang jeg intervjuet han var i LA. Det var altså før New Moon. Det var først da jeg begynte å like ham sånn helt ærlig. Da var han ganske kul, han var selvsikker og hadde fått bedre stil. Han lå litt sånn i stolen mens han lo og var kul. Før det var han bare en fikle-fyr som var drit nervøs. Så det var tredje gangen at jeg begynte å like ham.

Kjente han deg igjen noen av gangene du møtte ham?
-Nei, det gjorde han ikke. Det er mange som gjør det, men han er så i sin egen verden så jeg tror aldri det kommer til å skje. Men Zac Efron for eksempel er sånn at han kjenner igjen og sånt. Men han her [Robert] er en litt underlig fyr. Han er litt fraværende.

Det har jo svirret mange rykter angående hvordan han lukter. Hva mener du?
- Han lukter i alle fall ikke vondt, for det hadde jeg lagt merke til. Men jeg kan ikke huske hvordan han lukter, men det var ikke vondt iallefall. Det var jo noe sånt om at han ikke vasket håret sitt, men det avslørte han jo at var bare tull. Han vasker nok garantert håret sitt. Alle lukter jo kanskje vondt
èn dag, så kanskje han bare hadde litt uflaks?

Hvorfor valgte du å skrive boken? Var det på eget initiativ eller ble du kontaktet av noen?
-Forlaget VILLE ha en bok om HAM. De har jo den serien ”Fortellingen om….” om masse kjente personer, og de visste at han var veldig populær. Så de spurte Celine [Aagaard, sjefsredaktør i TOPP], men hun har jo ikke møtt ham så hun foreslo meg. Det ble bare foreslått, men da jeg fikk spørsmål stilte jeg jo opp med en gang. Det var kjempegøy å skrive bok. Hvertfall når jeg har møtt ham mange ganger og gjort mye research på ham før. Pluss at jeg har alle de tingene han har sagt til meg når jeg har intervjuet ham for TOPP.

Hvordan var skriveprossessen? Hvordan fungerte det?
- Det vanskeligste var egentlig å finne ut i hvilken rekkefølge jeg skulle ha ting. Og egentlig det å komme i gang for hvert kapittel. For de første fem setningene var det litt sånn ”Hvordan skal jeg begynne?”, men når jeg da først hadde fått de så gikk det fort. Og jeg satt masse på nettet og leste. Jeg hadde masse blader, og noen andre bøker om ham faktisk som jeg leste litt parallelt. Så skrev jeg mens jeg satte inn masse gule lapper og kjørte på.

Vet Robert Pattinson at du har skrevet en bok om han?
- Nei, han gjør ikke det. Men det skal jeg si neste gang jeg møter ham. Jeg har jo ikke møtt ham etter at jeg begynte å skrive boken, men det skal han få vite.

Hvor mange sider er boken på?
- Den er sånn cirka 100 sider. Så den er lett å lese.

Hva er forholdet ditt til Twilight? Har du lest bøkene?
- Jeg hadde faktisk ikke hørt om det før jeg skulle gjøre det første intervjuet. Og da leste jeg den første boken på flyet til USA. Jeg liker ikke sånne overnaturlige ting i det hele tatt, men den boken da var liksom sånn at jeg tenkte ”fy fader”. Jeg bare følte det rett inn i hjertet da jeg leste den boken. Så så jeg det filmklippet der borte, for da var ikke filmen ferdig men vi fikk sett ett kvarter. Og da skjønte jeg at det kom til å bli svært, for det var jo veldig bra. Men jeg elsker, elsker bøkene og jeg elsker filmene. Men jeg har faktiske da ikke lest siste halvdel av siste boken, for jeg vil spare det. Men jeg vet jo alt som skjer da, den har jeg prøvd å spare til en god mulighet.

Er du Team Jacob eller Team Edward?
-Jacob. Og det verste er at det her kan jeg og vennene mine krangle om. En av bestevenninnene mine er Team Edward og hun forstår ikke hvorfor jeg liker Jacob. Og jeg griner jo dritmye når jeg leser disse bøkene, men det meste jeg griner til er Jacob-relatert. For det er jo sånn ”faen, kan de ikke bare bli sammen? Han er jo så hypp på henne.”

Vil du kalle deg selv en Twilighter?
-Ja, det gjør jeg

Du har ikke gått helt opp til Twi-hard?

-Nei, det har jeg ikke. Jeg er ikke helt der, og jeg tror ikke jeg kommer til å komme dit heller. Men Twilighter, ja definitivt.

Har du planer om å skrive flere bøker?
-Jeg vet ikke jeg, men jeg håper jo det. Jeg har veldig, veldig lyst i alle fall.

Da om flere kjendiser eller?
-Ja, eller om.. Jeg vet ikke altså. Det er mye jeg kunne tenke meg å skrive bok om. Men kjendiser er selvfølgelig ”lett” for meg. Siden jeg jobber med det så har jeg litt mer sånn bakgrunnsstoff. Så definitivt, jeg håper jeg skal skrive MANGE bøker.

Du skriver jo for TOPP. Men har du skrevet noen andre BØKER tidligere?
-Dette er første boken.

Hvordan er det å prøve seg som forfatter?

-Veldig gøy. Jeg fikk boken på kontoret i går. Jeg hadde ikke sett den før det, og det var ganske morsomt. Celine [Aagaard, sjefsredaktør i TOPP] skrev jo bøkene om Hannah Montana og Rihanna boken. Så jeg visste jo akkurat hvilken følelse jeg skulle få. Litt sånn ”dette er kult”. Og det er ganske kult. Ganske morsomt å tulle med vennene mine og kalle meg forfatter. At de liksom må behandle meg litt annerledes nå.

Har du noen formening om det beryktede forholdet mellom Robert Pattinson og Kristen Stewart?
-Ja, jeg tror de er sammen jeg. Jeg tror de har vært sammen kjempelenge. Men jeg tror ikke det var noe kjærlighet ved første blikk. Jeg tror heller det var sånn veldig kjemi med en gang. Men så har han jo sånn liksom datet masse damer sånn innimellom. Men jeg tror nok de har vært sammen ganske lenge sånn hele tiden jeg. Har de ikke sagt at de er sammen også?

Håper du det går bra med boken?

-Ja, boken må gå bra

Noe annet du har å si om Robert?
-Han er MYE kjekkere i virkeligheten. For min greie var egentlig ikke at jeg syntes han var kjekk . Men han er jo veldig pen, jeg ser jo det nå. Men første gang jeg møtte ham så var det jo mer sånn ”Ah, pen fyr. La oss se hva som skjer med deg.”

Hvem andre enn Robert har du møtt av Twilight skuespillerne?
-Kristen, Taylor, Dakota, Peter, Ashley Greene og Cam. Hverfall alle de store har jeg møtt.

Boken "Fortellingen om Robert Pattinson" vil snart bli tilgjengelig i butikkene, så om du vil vite mer om kjekkasen er det bare å løpe og kjøpe!

_________________

TWILIGHTNORGE - FANMAIL - CFfan
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Besøk hjemmesiden til brukeren MSN Messenger-adresse
Renesmee
Rolig vampyr


Registrert: 23.05.2009
Innlegg: 2262
Bosted: Bodø

InnleggSkrevet: on. 07 juli 2010, 14:02    Emne: Svar med sitat

Den boken skal jeg kjøpe, jeg er superfan av Robert Pattinson så jeg håper den er bra! Wink
_________________


I love you, too, Momma. We’ll always be together!
Loch ness monster :3
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding MSN Messenger-adresse
miss cullen
Kampklar vampyr


Registrert: 01.09.2009
Innlegg: 926
Bosted: London, Barnes.

InnleggSkrevet: on. 14 juli 2010, 18:18    Emne: Svar med sitat

Hun virket ikke særlig Robert-Fan da... Håper ikke det går utover boken.. Men at han er MYE Penere i virkligheten har jeg hørt andre si også, og det gjør meg litt sånn; Hvordan kan det GÅ AN ??!!! Han ser jo nydelig nok ut på ALLE Bilder/ filmer osv. så vist han er enda vakrere i virkligheten så tror jeg faktisk jeg hadde besvimt om jeg hadde møtt han ..!!!
_________________
Could a dead, frozen heart break ? it felt like mine would. Could a dead, frozen heart beat again ? It felt like mine was about to....
Edward is my own personal brand of heroin
Robert eres èxactamente mi marca de heroina
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Besøk hjemmesiden til brukeren
Vicky_54
Jaktende vampyr


Registrert: 30.10.2009
Innlegg: 155
Bosted: Oslo

InnleggSkrevet: ma. 22 nov. 2010, 23:03    Emne: Svar med sitat

tviler ikke på at han er enda penere, kjekkere og mer sexy i virkeligheten.. for han er jo bare suuuper sexy, skjønn, nydelig, pen, kjekk(kan holde på leeenge) på bilder..
*smeeelt* Jeg er såå misunnelig på henne som har møtt Rob
_________________
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Besøk hjemmesiden til brukeren MSN Messenger-adresse
ROBsessed
Medlem av Volturi


Registrert: 07.07.2009
Innlegg: 4207
Bosted: Forks/Nesoddtangen

InnleggSkrevet: ma. 22 nov. 2010, 23:14    Emne: Svar med sitat

Har denne boka :3 Og, ja, han må være myye kjekkere i virkeligheten *smelt* Møtte Alex Meraz på førpremieren til Eclipse, og HAN VAR SÅ OMG! Mye hottere enn på bilder! O.O <333
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Besøk hjemmesiden til brukeren
Annonsør


Skrevet: i dag    Emne:  

Til toppen!
Vis innlegg fra:   
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden -> Alt mulig Alle tidspunkter gjelder for tidssonen GMT + 1 time (norsk tid)
Side 1 av 1

 

Gå til:  
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke svare på tråder
Du kan ikke endre dine egne innlegg
Du kan ikke slette dine egne innlegg
Du kan ikke stemme ved avstemninger


SwiftBlue Theme created by BitByBit
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Rapporter misbruk

Søk blant norske bedrifter på io.no