Tilbake til forsiden Det norske Twilight-forumet
Forumet for den norske Twilight-fansen
 
 HjelpHjelp   SøkSøk   MedlemslisteMedlemsliste   GrupperGrupper   RegistrerRegistrer 
 ProfilProfil   Private meldingerPrivate meldinger   Logg innLogg inn 
TA: Vakkert om vampyrer

 
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden -> ABC Nyheter
Les forrige tråd :: Les neste tråd  
Forfatter Beskjed
IB
Tørst vampyr


Registrert: 01.12.2008
Innlegg: 88

InnleggSkrevet: fr. 09 jan. 2009, 14:07    Emne: TA: Vakkert om vampyrer Svar med sitat

Den første «Twilight»-filmen er kinoklar, og denne amerikanske produksjonen byr på en litt annerledes ungdomsromanse kombinert med en moderne vampyrhistorie.

Av Anne-Lise Surtevju

«Twilight - Evighetens kyss» er blitt et stilsikkert, vakkert og neddempet drama med grøsserelementer, basert på den første boka i den populære serien til Stephenie Meyer. Det ryktes at oppfølgerfilmen allerede er underveis.

FARLIG ROMANSE

Tenåringsjenta Bella (Kristen Stewart) har fraskilte foreldre. Hun flytter til den lille, regntunge byen Forks i Washington for å bo hos sin far en periode. Den grå hverdagen blir plutselig mer spennende når hun oppdager den mystiske Cullen-familien, og da særlig den overvakre 17-åringen Edward Cullen (Robert Pattinson).

Å forelske seg i Edward byr imidlertid på en farlig utfordring. Unggutten har nemlig vært 17 år veldig lenge. Han er ikke som oss vanlig dødelige, han er snarere en vampyrskikkelse med overnaturlige evner. Samtidig med den gryende og umulige romansen mellom Bella og Edward, etterforsker faren til Bella, som jobber i politiet, to drap som ser ut til å ha blitt begått av dyr...

LEKKER KOBLING

«Twilight» er ingen vampyrfilm med store mengder action og blodsutgytelser. Den er tidvis ganske langsom og dvelende, litt overflatisk og elegant rent visuelt.

Robert Pattinson, som blant annet er kjent som Cedric Diggory i de siste filmene om Harry Potter, er det nye, hotte sexsymbolet blant unge jenter. I denne filmen spilles det derimot mest på den ladede spenningen mellom to unge som helst ikke bør få hverandre.

Det er ikke så vanskelig å forstå hvorfor dette materialet har tiltrekningskraft på unge. Her er vakre, mystiske mennesker, en dose fantasy og gamle myter koblet opp mot ordinært tenåringsliv som mange kan identifisere seg med. «Twilight» er først og fremst en lekker og visuell ungdomsfilm farget med en aura av mystikk.
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding
Vis innlegg fra:   
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden -> ABC Nyheter Alle tidspunkter gjelder for tidssonen GMT + 1 time (norsk tid)
Side 1 av 1

 

Hurtigsvar:
Brukernavn: 

Siter siste melding
Bruk signatur
 
Gå til:  
Du kan starte nye tråder
Du kan svare på tråder
Du kan ikke endre dine egne innlegg
Du kan ikke slette dine egne innlegg
Du kan ikke stemme ved avstemninger


SwiftBlue Theme created by BitByBit
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Rapporter misbruk

Søk blant norske bedrifter på io.no